Hissfan och sol i mängder

Första veckan avklarad på semestern! Bara 3 kvar... Veckan började ju med lite ostadigt väder men det va bara bra för jag skulle till frissan i måndags och i tisdags va det Ikea som gällde. Blev helt förkrossad när jag va hos Petra. Det visade sig vara hennes sista vecka för hon ska sadla om och bli frisörlärare. Kul för henne men vilken ångest jag fick. Gaaaah! Var ska jag nu ta vägen???? Det finns bara 2 frisörer som jag har tyckt om och den ena gjorde slut med mig för 1 år sen och nu den andra. E jag så hemsk kund??? *snyft* Jag litar inte på vem som helst och tycker det är jobbigt med en ny människa som ska "lära känna" mitt svinto. Men nu har jag inget val, kan kanske t o m va bra för mig att lära mig att variera lite. "Stänga dörrar" som Fes säger.
Resterande av veckan har spenderats på stranden med Jönsson & Co. M har oxå varit med ngr dagar. Kryss i taket. I tisdags firades det så då blev det  middag i Simrishamn. Hur mysigt som helst.
Planer för veckan som kommer  är inte så många än. Ska till tandläkaren på tisdag morgon och onsdag ska jag och Jennie ut och äta och sen blir det väl en sväng på stan. Malmöfestivalen börjar på fredag så det blir väl besök där med ngn av dagarna. Troligtvis på söndag när Anna Ternheim spelar. Men jag skulle vilja se Thåström med, han spelar på torsdagen efter. Får se vilket det blir eller om det blir båda.
Det ska ju bli kasst väder nu denna veckan säger de. Men man kan ju inte lita ett skit på väder-Nissarna. De har ju inte haft en aning om ngnting. Men vad jag kan se idag så e det disigt oh kallare. Ett bra tillfälle att städa lite. Kan ju behövas då jag knappt varit hemma denna veckan. Trots detta lyckas jag fastna i hissen inte bara 1 ggr utan 2. I fredags skulle jag och M möta upp ngr vänner på Class kl 19. Vi va lite sena och skulle bara upp här och hämta en kofta. Kom in där nere och värmen slog mot en som alltid i detta underbara hus. Åkte upp till 4 våningen och höll fan på att svimma när hissen öppnade sig. In i lgh som va som att gå rakt in i en bastu *pust*. Koftan på armen och tillbaka till hissen. Tryckte på 1an och hissen gick igång men stannande nästan meddetsamma. Började trycka på alla knapparna men den va helt död. Fick ringa till jouren som skulle skicka ut en kille. Det va bara att inta sittande position. My God va varmt det va. Svetten bara rann! Härligt när man precis har duschat. 45 MIN SATT VI FAST! Det kändes som en hel evighet. När han väl kommer så slår han av och på strömmen till hissen typ 5 ggr utan resultat. MEN GE DIG!!!! Sen frågar han: " Hur kändes det när hissen stannade?" Ehhh, vad svarar man på det? "Tja, den typ stannade" svarade jag. "Aha" kom det från honom då. Vet inte riktigt vad det gav honom men. Han fick iallafall veva upp oss manuellt till 4 våningen igen och då öppnades dörrarna. Ringde till kompisarna och bad dem beställa in 2 stora KALLA öl till oss. 
I lördags upprepades samma sak. Jag och E skulle upp för hon skulle låna ett par skor av mig. Vi mötte folk i hissen på vägen upp så det verkade ju vara ok. Hämtade skorna och på väg ner så stannar den på exakt samma ställe. Bara att denna gången hade ingen av oss mobil med oss, ohhh fuck! Tryckte på nödsignalknappen och helt plötsligt började signaler gå fram i en högtalare i hissen. Tydligen kopplades man till jouren efter 10 sek när man tryckte på knappen. Denna gången va det lite svalare och killen dröjde bara typ 10 min. Han vevade inte upp oss utan vi klättrade denna gången. Sen bad jag honom stänga av hissen. Denna hiss kommer gå till historien. den är alltid sönder.

Nej nu ska jag dansa loss med dammsugaren!


RSS 2.0