Märkligt...

Det hände ngt sjukt märkligt i söndags. Visst jag va bakis, men hela kroppen kollapsade när jag gick hem från stan. Kunde inte stå eller gå och fick slänga mig på en bänk. Svettades så klänningen blev alldeles blöt och hjärtat slog i 190. Lunde inte få upp mobilen så jag kunde ringa ngn. Halvlåg kvar på bänken en stund och sen tvingade jag mig själv att ta mig hem. De 200 m kändes som ett maraton. Kan inte förklara hur det kändes, men typ som om kroppen höll på att bli förlamad :(. Kastade mig in i hissen och kravlade mig in i lgh. Väl inne kastade jag mig på toalettgolvet där jag blev liggandes med hjärtklappning och svettningar utan dess like. Efter en stund kröp jag in till min säng där jag la mig under täcket och frös. Jag frös så jag skakade tänder! Hela kroppen bara kollapsade TOTALT!
Som tur e, eller det e ju inte tur, så har det hänt mig en gång innan för typ 2 år sen så jag kände igen det och visste att det skulle gå över. Men lite rädd blev man allt!! Ville ringt B, men det går ju inte...:(

Kände av lite idag när jag va i Malmö, skakade när jag skulle ta upp kort eller pengar, Ngt e nog fel...


Listan!


Har du pojkvän/flickvän? Nope
Är du kär?  Tycker om ngn
Hur tidigt stiger du upp? När jag jobbar blir det 06.40
Vem/vilka vet mest om dig? Tobias, Emma och Fes
Gillar du att slåss? Aldrig
Vad ska du göra ikväll? Så lite som möjligt
Har du utländska föräldrar? Nää
Var har du ont? Haha, i hjärtat kanske
Är du bra på att måla? Verkligen inte
Vem kramade du senast? Tjärnvall tror jag
Vad längtar du till? Sommaren ska ta fart
Sparare eller slösare? E bra kombination
Bio eller promenad? Prommenad
Är du kittlig? Nää
Rädd för insekter? Nope, men maskar hatar jag :(
Anser du att du är stark? Inte muskelstark, men...
Nämn något som gjorde dig glad igår: Fest med Dijana
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov som bara den
Vad har du druckit idag? Brämhults apelsinjuice
Vad var det senaste du åt? Godis
Vad var det senaste du köpte? En kebabrulle
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ABSOLUT! E en riktig romantiker
Vad gör dig glad just nu? Att jag har semester och ngr riktigt fina vänner
Humör just nu: Bakis, men det e inget humör, Hmm...
Sommarplaner: Sola bada och festa
Gillar du att sjunga? Haha, ja men jag e riktigt kass på det
Vad längtar du mest efter just nu? Solen

Ångrar sååå...

att jag tog på mig att rasta hundarna idag! Tänkte ju logiskt att det va bäst att jag tog dem precis innan jobbet så behövde de inte stå så länge till Stalle kom hem. Men när jag skulle köra dit öppnade sig himlen och det VRÄKTE ner. Satt och tryckte lite i bilen innan jag vågade mig ut. Hade ju varit så duktig och tagit på mig VITA TYGSKOR! Smart... Upp och ut med Helan och Halvan, shit va blöta de små stackarna blev.
Sen va det jobbet som gällde till 20.45, va en lugn kväll på Dårhuset. Nu sitter jag med morgonrocken framför TV:n och mumsar gottis! Fuskade med lite idag genom att ta semester redan på söndag *oops*...

Igår va jag med Tjärnvall, Anders, Mårten, Paulina och Dijana på Banken och käkade lite. Men först kollade vi in alla bilarna på Stora Torg. Många fina gamla bilar. Hittade en bil jag ville ha, en Cooper, eller Mr Bean-bil som jag säger. Skit tuffa! Träffade min favvo-bror med, Ragge.

Nä, nu e det film på TV som gäller.

Dagens lyckligaste:
Ett SMS från en vän



Snart semester...Wo ho!

Mmm, nu e det bara 3 arbetspass kvar... Tråkigt bara att jobba helgen. Men sen e det 4 veckors semester. Hoppas verkligen att denna sommaren blir bättre än förra, både vädermässigt och själsligt.
Häromkvällen när jag kome hem stod det e folkabuss här på innergården på gräsmattan och 2 killar hade ett stort bröjje med att få upp ett tält. Det va ganska underhållande att titta på. Men man kan väl inte tälta var som helst??
Snart klippning med, fast det e ju inte så spännande när man har håret på utväxt... Tycker inte det händer så mycket nu på längden. Vet inte om håret har stannat i växten?? Skulle färgat med, emn det känns meningslöst eftersom jag inte vill bli ljusare och håret bleks ju ngt fruktansvärt på sommaren. Så kasta pengar på en mörkare färg känns ganska blä. Det får vänta till hösten. Tänket slänga i en egen toning när jag får panik på det ljusa.
By the way... så tänkte jag nog gå och se Sex and the city filmen igen! Tyckte den va så underbar.
Christianstadsdagarna börjar snart, enda gången denna staden lever efter 18.00 på kvällen. Tivolirock e riktigt bra i år :)
Synd bara att alla mina rockkompisar e typ gravida. Men jag brukar rekrytera nya varje år :)
Gjorde en kroppsskrubbning idag för att få bort all gammal hud så nu e man vit igen, hihi.
Snart får jag min inpackning med så mitt hår kan få lite liv igen, e sååå torrt.
Nä, nu ska jag hoppa i lite kläder och hojja upp på stan. Har hängt undan en kjol på H&M som bara e så söt!

Sex and the city

Vaknade i morse och kände på mig att detta inte skulle bli ngn bra dag. Kände mig irriterad och helt slut i huvudet. Varrnade de andra på jobbet så att de inte skulle bli utskälda i onödan. Det  e inget vidare att vakna så...
Dagen va lång och dryg på jobbet, men snälla Linda skickade hem mig 2 timmar tidigare :)TACK! Upp på stan för att möta upp Dijana och Emma. Det va 2 veckor sen jag träffade henne sist, det känns väldigt märkligt. Kunde inte titta på henne idag, kände tårarna hopa sig... Kan inte riktigt förklara, men jag känner mig bortglömd och bortpriorietrad  *suck*
Vi gick på bio för att se Sex and the city. Känns lite som det va fel dag för den.... För jag grät genom halva filmen. För kärleken, den underbara vänskapen och krossade hjärtan. Vilken "sucker for love" jag e!!


När bion va slut och vi gick ut så satt Fia där och väntade på nästa föreställning. Hon skrattade lite åt mina rödsprängda ögon och sa att det va en till som kom ut gråtandes, men det va en som va gravid! Vad ska jag skylla på???

Jaja, efter regn kommer solsken, sägs det ju. Men...

Will I ever get a happy ending?


Nu mer än någonsin...

behöver jag dig!

What a weekend...

Hemma iegn efter en underbar helg i storstaden. Lila faran tog mig och Tobias dit i fredags. Va lite nervös i o m boendet som nog blev det mest konstiga jag varit med om. Men men, fint va det. Jag började köra typ 15 mil, sen va jag sömnig och Tobias tog över rodret hela vägen till Stockholm, TACK! Tycker inte om att köra i okända städer. Tur inte jag skulle hitta till lgh vi hade hyrt, för det va lite snurrigt att ta sig dit. Sen åkte vi in till stan och jag hade shoppingknappen påslagen, men blev sååå besviken på H&M :(. Hitta de dock ett par festivalskor för 98:-. Hämtade upp nykeln coh sen åkte vi tillbaka till lgh där vi tog det lugnt och drack lite rödvin (eller lite e nog en underdrift). Tobias somnade framför fotbollen så då satt jag ensam och drack vin, ingen höjdare. Det blev en tur till Söder och ett ställe som heter Snaps, men där blev vi inte långvariga eftersom Diana hade fått lite mycket i sig.
På lördagen va det festivaldag. T-banan till Universitetet. Fick ställa oss under ett tak då det valde att regna på rätt bra en sväng. Shit, de hade lagt festivalen lååååångt ut i skogen. Missade det första bandet, men det va säkert inget bra. Första konserten vi såg va Sahara Hotnights, den va bra, men inte bäst. Sen va det Mando Diao som Tobias bara såg typ 20 min på för sen va det dax för fotboll. jag stannade lite till, vilket va väldigt korkat eftersom sen fick man inte komma in till fotbollen utan stå utanför och trycka som om det va värsta konserten, I REGNET!
Queene of the  stoneage överraskade lite, har inte hört så mycket av dem innan. Men den absoluta höjdpunkten va THE HIVES!!! Howling Pelle Almqvist, du e bara sååå cool. " Gud gav er 2 gåvor, händerna och The Hives" Helt underbart framträdande. Fick en lyckokänsla i hela kroppen den dagen. Avslutade festivalen gjorde Foo Fighters med brak! Oxå en helt fucking underbar konsert. Men då började kylan krypa på mer och mer... Sen skulle alla 18.000 besökarna ta sig därifrån och vi med dem. Men det gick smärtfritt, va hemma vid 02.30.

Igår blev det en tur på stan innan vi körde hem, eller vi och vi. Tobias körde hela vägen hem. :) Väl hemma va man duktigt sliten. Kände att jag behövde lite Ben & Jerrys glass, men inte ens det hjälpte :( Ja, vad gör man???

Dagens lyckligaste:
En känsla

Hitt som bara den...

Det kan man säga om temperaturen i min lägenhet... Fattar inte hur man har tänkt när detta byggdes?

Som vanligt har veckan bjudit på jobb + servering i fredags. Va ute en sväng i torsdags oxå, på Banken. De va mycket trevligt.
Igår va det stranden som gällde på dagen, tillsammans med Dijana. Fast det tog ett tag att ta sig dit eftersom jag tvunget skulle ha tag i en ny solkräm trots att jag har 4 st. Men men... Väl där va det skönt, fast Dijana tyckte det va kallt! Hihi...
Tog en runda inom Maxi där vi hadlade lite ost och kex till kvällen. sen va det bara hem och duscha som gällde. Helt sjukt att man hinner fan bara stiga utanför duschen sen e man lika svett igen. Men nu börjar den gyllene tonen framträda i allafall. Dijana kom hit och vi började dricka lite. Sen traskade vi bort till Roger & Co. Fan va härliga människor. Det e så skönt att umgås med dem. Vi tog en taxi vid 00.30 bort till T-Baren. Väl inne va det drink och dans på schemat. Va faktiskt kul ute. Satt och pratade på terrasen och helt plötsligt tittade man upp och konstaterade att det va tänt och folktomt i lokalen. Hehe, då va det bara att dra sig hemåt. Men först va det inom kebaben som gällde. Träffade H med...shit! Va väl hemma och i säng kl 04.30. Ja, det va en riktigt ball dag sammanfattningsvis!



Dagens lyckligaste:
Ett leende...


Totally fucked up...

och nu då?

RSS 2.0