Härliga söndag

eller inte....?

Blev inte mycket jobb denna veckan. Va hemma och va sjuk onsdag och torsdag. Men det kompenserade jag med att jobba dubbelt i fredags.
Igår va det heldag med girlsen. Först körde jag, Jenny och Emma till Nova Lund där vi sprang runder i jakten på det ultimata partyplagget, men utan resultat :( Jag hitatde en klänning, men den va trasig och det fanns inte fler. Så det va plattan i mattan hem igen och upp en snabbis på stan. Här hittade jag dressen och Emma fann ett par fina jeans. Jenny blev utan men vi tittade lite i Dianas Shop och där fann vi lite partymaterial. Sen kom Linda och Dijana med och partyt va igång. Det blev en hel del bilder och skratt. Linda bidrog med en vända på dass också där hon träffade Ullrik! Haha...
Sen va det Grand som gällde. Vi va nog alla lite överförfriskade men det löste vi med en drink och en shot det första vi gjorde på Grand. Lyckades fastna på bild med, men inte med den jag trodde...
image8 

Idag har det varit kalas hos morbror som fyllde 40 år, HURRA! Men det va mindre hurra med mig och ännu sämre med Jenny. Hon mådde inte hallon idag. Hittade henne på min soffa i morse.

Nä, nu ska jag avsluta dagen i sängen.

Ha det

Dagens lyckligaste:
Alla blommor och kort vid kanalen




image10

Snorrich in the näsa

Ahh, vilken underbar natt! Snoret rinner, slemmet hopar sig i halsen och hostan ekar ända nerifrån lungorna... Gud, va härligt. Sov ju ända till 04 i morse, så man e ju duktigt utvilad. Gick hem från jobbet igår och nu sitter jag och överväger om jag ska jobba ikväll eller inte. Kroppen säger en sak och plånboken en annan. Får se vilken som vinner...
På fredag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig, fast jag ska ju inte klippa det så mycket för det e ju på utväxt. Fan, va det e drygt att ha håret på utväxt. Men ska stå ut typ ett år till hade jag tänkt. Tror jag har kommit så långt jag vill då. Underbart väder ute och jag TVÄTTAR! Skulle behöva åka och handla lite frukost, men jag pallar inte. Nu rinner ögonen med så nu ser jag inte skärmen *grrr*.
På lördag e det fest med girlsen. Ska till Nova med på dagen för att se om det finns ngt fint man kan hänga på denna omöjliga kropp! Tänkte se om de fina skorna finns på Nilsons med, e ju slut här :(

Nä nu ska jag snyta ut hjärnan igen

Det e ofattbart...

Kan inte förstå varför det måste hända sänt här? Allra minst en fin människa. Det e inte rättvist!

En sorgens dag

Idag hittade de en kropp i kanalen i stan. De tror att den kan tillhöra den 30-årige mannen som varit försvunnen sen förra lördagen.

Fick reda på häromdagen att det va en 30-åring som varit försvunnen sen i lördags. Jag läser ju aldrig tidningen så jag hade ju missat detta. Automatiskt tänker man ju om det e ngn man känner med tanke på att han e 1 år äldre än mig. Sen fick jag ett namn på honom, Jimmie. Visst man känner ju en del Jimmie men jag hade ju inte hört ngt så tänkte att det va nog ngn jag inte känner. Igår ringde Karlsson och sa att det satt bilder uppe på honom i affären och hon förklarade hur han såg ut och då slog det mig vem det va. Har ju gått i skolan med honom typ halva livet. Jag tänkte ju direkt att han kan inte vara död! Men mycket pekade ju åt det hållet. Man vill ju inte att det ska vara så, så man slår ju bort det. Läste ju att de hade draggat i kanalen efter honom i fredags utan resultat.
Men idag när vi skulle gå till stan för att äta stod alla hans vänner vid kanalen vid Domus och då brast det även för mig. De hade hittat en kropp idag.
VARFÖR?
Jag kan inte fatta att det e sant. Jag lider med hans närmaste. Jag vet precis hur det känns att mista ngn man älskar. Allt gammalt bara kom tillbaka...
Att det ska va så förbannat svårt att få utt ett jävla staket vid den förbannade kanalen! Det va snack om det för 15 år sen men ännu är där inget. Hur många ska behöva dö?

Känner mig bara helt tom

Matadormix

Jupp, det äter jag just nu!
Dagen har varit stressig som bara den. Har suttit på Casehantering hela eftermiddagen med jobbet och nu ska jag snart iväg igen på möte på Mässen.
Va ute i lördags och det va väl kanske lite väl mycket sprit med i bilden...*oops* Men jaja, det  e inte mycket att hänga läpp för nu. "Tror" jag hade ganska trevligt i allafall. Usch, det e hemskt när det blir så och man inte minns vad man har sagt till vem.
image7
Sov och sov och sov hela söndagen igenom, men det behövdes.

Har duktigt ont i huvudet nu  och känner att jag egentligen inte har ngt vettigt att säga...

Ha det


Dagens lyckligaste:

Chokladtårta


!

DU! Jag e faktiskt jävligt trött på dig!

I´m a true believer...

Sitter just nu och lyssnar på Edith Backlunds True Believer på youtube. Den e bara sååå mysig. Hon släpper sitt album den 16 april (tror jag det va). Rekommenderar er att köpa det.

Helgen va lugn och stillsam, mycket ovanligt för att va i Dianas liv ;) Men man fick inte så mycket mer sömn för det... Där alkoholen går in går vettet ut på vissa. "VI E SCHVENSCHKA MÄSCHTARNA FRÅN GÖTET...... Diana......Stolt...Bete dig!" Hahaha, eller hur! Undra vem som ska bete sig...
Igår va jag med Jennie och Maja i Bockatorpet. Vi hade Lucifer med mä oss. Sen blev det lunch på Max. Jag som trodde våren va här :( Men det va på tok för kallt i min vårjacka.
Gick en sväng på stan med Jönsson och Karlsson. Köpte present till Linda som fyllde år i torsdags. Det blev en glittrig svart rattmuff som det stod "left" och "right" på. Skulle behövt en själv oxå, eftersom de försvann från min hjärna samtidigt som jag tog körkort. Något som alltid har suttit som rinnande vatten e nu som trögflyatnde tjära i huvudet. Hmm, det händer så mycket när man blir gammal.
Tänkte åka till IKEA på lördag, behöver kolla ut en säng. Sen kankse man kan sova en HEL natt. I natt har jag skvalpat runder med fiskarna!
På lördag blir det utgång. Ska ju jobba nästa helg så då blir det lugnt igen. Man kan ju inte ta det lugnt 4 helger i rad, det går ju bara inte...hihi. Men Karlsson jobbar så det blir bara jag och Dijana. Men hon kanske skulle gå ut nykter. Jag har varnat henne...hihi.
Nä, nu e det duschen som gäller. Ska upp på stan och fika med Dijana vid 18 tiden. Får kanske köra inom vovven med så han får en liten runda.
Ha det

Dagens lyckligaste:
Återfunnen vänskap


Hundvakt

e jag nu. Martin e i Tyskland och avlägger det sista provet för sin Audifiering eller hur fan det stavas!
Va mindre glad på honom i tisdags när jag kom hem från jobbet. Han hade kissat överallt i min lgh, i min soffa och på min tvättkorg RAKT in i vittvätten *grrr*. Men han har fortsatt kissa inne så igår fick han va instängd i köket när jag jobbade.
ABK va här för en stund sen och hjälpte mig byta duschmunstycke. Tänkte ju att jag skulle fixa det själv och skaffade mig ett nytt munstycke. Men det som satt på plats, satt som berget! Och eftersom jag e tjej så kommer min verktygslåda från IKEA och min tång va för liten för att kunna greppa runt. AHHHHH! Men nu e den ditsatt och jag e duschad. Skulle haft lghvisning nu kl 10, men han har inte dykt upp än, gör man så?
Ska kolla på den lgh jag ska flytta till idag igen. Ska se vad jag får plats med och vad jag måste kasera.
Det e riktigt nice väder idag. Ska upp på stan och fika med Fes kl 13, men skulle vilja ut och gå en runda med hunden nu. Men jag får väl ge killen en stund till på sig att dyka upp.

Haha, va på Grand NYKTER i lördags! Det va en upplevelse som jag gärna står över att uppleva igen. Men där va ju andra som va fulla för mig med. Stackars Dijana. Sen spirade nog våren på dansgolvet för det va ju hemskt rent av det va "love in the air". Vilken syn! :)

Ska jobba hela helgen, men det ska bli ganska skönt. Kan behövas ibland.

Dagens lyckligaste:
Väntar med spänning...


RSS 2.0