It´s all about Glans!

I lördags va det julfest på Spolarna, med allt vad det innebär. Jag, Dijana och Emma bidrog med skinkan till julbordet. Martin och Kalle hade dukat långbord i hallen och där va julgran och ljusstakar. Duktiga de e...
Vi tuggade och drack för glatta livet. För dricka fanns det i mängder. Synd bara att det inte fanns "blannevann" så det räckte... Usch, blandade grogg på Baccardi Razz och Påskmust, det va INGEN höjdare! Men va fan gör man inte för fyllan, haha. Det va enr iktigt trevlig fest, med mycket nytt folk. Synd bara att en viss idiot förstörde min Emmas kväll. Du e inte ens värd att ödsla en tanke på...Bara så du vet!

Veckan som gått har hittills varit ganska sömnig. Vet inte varför jag e så förbannat trött? Men det ska bli så skönt att slippa all jävla ljud hela natten. Igår va det Johan Glans på schemat. Jag hade bokat bord till oss 7 som skulle gå, på Taste. Har aldrig varit där innan, men jag rekommenderar det starkt. Deras drinkar va MUMS!
Helt underbart att ha sånna vänner! Man e lyckligt lottad...
Efter att ha inmundigat maten som, by the way, Martin bjöd mig och Emma på *love*, så bar det av till Teatern. Där skrattade vi så jag knappt fick luft! Låg typ dubbelveken i Jennies knä. Rille hade tur som bytte plats med Jennie i halvlek. Glans e bara såååå SKÖN! Fan, va bra det va. Jag säger bara: "Har du ont i huvudet? Gå och bajsa, det hjälper"

-Här kommer tårta, på en spade!

Dagens lyckligaste:
Älskar mina vänner


Aptrött!

e jag nu!

Denna vecka har bestått av jobb. I lördags va det födelsedagsfest hos Roger. Jag, Jennie och Emma valde att bidraga med vår närvaro. köpte en JD till honom för det vet jag att han gillar! Festen va en riktig höjdare med mycket trevligt folk. De e bara sååå sköna, hela bunten. Sen bar det av till Grand där danseskorna fick jobba röven av sig...
Hmmm, jag vet en som "pussades" lite den kvällen, men jag får inte skvallra! tihi
Vi hade iallafall riktigt kul den kvällen.
På söndagen blev det efter mycket velande Rosegarden kl 15. Det va frukost/lunch/middag med Emma och Dijana. Sen va det bara skönslapp på suffan!

I går va det middag hos Olofsson med Italiensk buffé och rödvin. Kände att det fick bli ganska lugnt eftersom jobbet vänta på mig 07.00 idag. Men Annika fick ett ryck att vi skulle ut i stan så så blev det. Ut i snön och in på Banken. Där va det ganska mycket folk faktiskt. Kände inte av ngn större berusning och tänkte att "jag kan nog köra i morgon"
Kom i säng vid 03 och klockan ringde 06.30. Då trodde jag fan inte det va sant. Hade ju precis stängt ögonen. Satte mig upp i sängen och kände hur allt bara snurrade. Jag va riktigt FULL! Herregud, jag kan ju inte köra, slog det mig. Ringde en jobbarkompis som hämtade upp mig. Ah, det va riktigt illa idag på jobbet. Till råga på allt så hade vi en skitdag, där allt bara strulade och vi fick stressa ihjäl oss. Det e svårt att stressa när allt går i "slowmotion".

Just det! jag och Emma förlovade oss igår på Maxi. Köpte ursnygga ringar i automaten för 5 kr. Men vi tog 4 ggr för att få en ring som passade. Hehe, folk trodde nog inte vi va kloka när vi stod och höll ihop våra händer för ett förlovningsfoto med mobilen.

I morgon e det JULFEST på en polares företag. Ska bli riktigt skoj. Jag, Emma och Dijana fick uppdrag JULSKINKA till julbordet. Så det ska jag fixa imorgon på dagen. Måste köpa strumpbyxor mä. Undrar om man kan byta in ett par gamla...hmm. Konsumerar väldigt mycket strumpbyxor. Ska slå in våra julklappar med. Men jag orkar ingentig idag, e helt off.

Dagens lyckligaste:
Min och Emmas förlovning

Moovin moovin moovin...

Mmm, det står på schemat den 1 maj. Ska tillbaka till min gamla adress igen. Dyr som attans, men va fan gör man? *snyft*
Veckan har bestått av jobb jobb och lite jobb till. Ska snart iväg igen och servera. Men det e ju roligt så då känns det inte jobbigt. sen e man ledig i helgen och på lördag e det fest hos Roger. Ska bli riktigt roligt. Det e inte varje dag man festar med dem.
Va på fackmöte igår för det hade utlovats GRATIS mat och som fattig singel så tackar man ju inte nej...hehe. Hann med en fika med Jönnson oxå innan på Nya Fenix och en snabb sväng på stan. Hittade en morgonrock på Hemtex som jag e lite sugen på. Ska nog inhandla den i morgon.

Tycker bara det e så förbannat tråkigt att FLYTTA!!! Packa ner och packa upp! Har ju flyttat 3 ggr förra året. Åååå, flyttstäda e bajstråkigt!
Men, men, lgh e ju fin.

Nu ska jag hoppa i duschen för att sen fixa till mig innan arbetet kallar.
Ha det

Dagens lyckligaste:
Tanken på vilka underbara vänner jag har

wöking wöking...

I helgen va det fest hos Tjärnvall med allt va d innebär. Jag och Anna tröttnade på att vänta och dönade bort till Grand själva. Väl där, va det röjj röjj! Hihi, Anna "lånade" en drink i baren som vi skulle dela på. Men det va nog det dummaste jag kunde göra för det va ROM OCH COLA! Och det e INTE gott... *urk*! Efter den va det kört för min del, blev såå illamående. Gick hem redan lite efter 02. Somnade som en sten som vanligt.
Aj aj mitt huvud!
Söndagen va väl som alla andra söndagar, trist med inslag av skallebank. Jävla mobil! Den la av helt idag.

I går va jag ledig så då passade jag på att tvätta. Sen gav jag mig upp till The Phonehouse och lämnade in min totalt kraschade mobil. Bajs, alla mina kontakter ligger ju i mobilminnet och inte på SIM kortet. Fick en halvdöd lånemobil som höll i hela 2 timmar...YEAH! Körde och tvättade bilen med Karlsson och sen städade vi dem på Spolarna. In till stan igen för att återlämna heldöd lånemobil, då säljaren säger att de inte har ngn annan. "Hmm, men nu råkar det vaar så att jag har en försäkring och då ska jag ha en lånetelefon. "
"Mmm, men vi har ingen"
"Då får du trolla fram en"
"Men du förstår väl att jag inte kan trolla?"
Men då kom butiksägaren ut med en mobil i handen och sa: "Ge henne denna"
Konstigt, han kunde trolla!
Sen stack Karlsson till jobbet. Och jag försökte minnas lite nummer som jag kunde lägga in i min helt tomma kontaktlista. Tur man har lite sifferminne. Skrev förresten på kontrakt idag på lgh.
Asdyr 1:a, men va fan gör man!!!

På kvällen blev det vitlöksbröd, kräftstjärtar och dippa hemma hos Stalle i sällskap av filmen "into the wild" eller ngt liknande.

Idag har jag varit hos läkaren som misshandlade min arm när de skulle ta prover. Så nu har jag asont i min biceps, typ kramp. Hon trodde kanske hon kom åt en nerv när hon kretade runder för att få ut lite blod.
Nu ska jag snabbt sminka mig för att sen bege mig till nästa jobb!

Dagens lyckligaste:
Min fina klocka

Hahahahah...

" Går det bra att dröjja lite....*fniss* "

" Lyssnar du eller?"
" Ja, jag har lyssnat hela tiden. jag ska strax hjälpa dig"

MUPPAR!

Om man ändå hade kunnat...

SOVA!!!!! Det hade varit helt underbart...
Men näää, vaken lika tidigt som alltid. Kan kanske bero på alla dessa drömmar, helt sjuka. Fattar inte att min hjärna orkar röra ihop det på detta viset. Men den som va nu i morse va väldigt obehaglig med att jag fick bevittna ens död. Sen va jag jagad av en massa människor. Ahhh, det e så kompicerat att man kan inte reda ut det igen.

Nu e min Marre hemma igen, han ringde för en stund sen. Han va sååå glad för sin välstädade lägenhet. hade aldrig varit så fint sa han. Vi skulle ta en frukost ihop sen när han hade vilat en stund. Usch, ska jobba ikväll. Inge kul alls!

Igår hade jag Grisen hela dagen, han e så gos!! Han va med mig på stan och shoppade lite nytt till Marres lgh. Emma va med mig och slängde skräp på Spolarna där vi även tog en kaffe med Calle och Lisa. Även Eliot va med, men han fick va utan kaffe.
Körde hem med honom till Smartin där jag stannade en stund och traggade skit!! Att det finns människor som e så sjuka i huvudet! Det är för mig en gåta... Men lycka till!!! Det behöver du...

Det ser ut att bli en ganska fin dag idag?! Vågar inte öppna persiennerna ifall mitt öga lurar mig och att det faktiskt regnar... Hmmm, försöker snegla ut genom springan mellan fönstert och rullgardinen.
Ska nog ta och inhandla en maskara idag, förutom inköpen av alkohol och strumpbyxor.

Nää, nu ska jag ringa min Emma!

Kram D

Dagens lyckligaste:
Martins tacksamhet

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

näää, verkligen inte. Hade ju tänkt städa hos Marre idag, men va hände? Jo, jag SOMNADE på soffan! Klant!

Men som tur e jag ledig hela dagen i morgon och kan städa då. Ska ha Grisen mä i morgon *smack*. Sen kommer Martin hem på fredag morgon och då ska det va skinande rent. Hoppas han blir glad...
På lördag blir det Partaj igen. Skulle ju vara julbord på Spolarna men det ser inte ut att bli så, för han som skulle fixa det har bara en halv hjärna och då råkar det vara den halvan utan minnesdelen! Karlar ska inte anordna fester, för de e inte så bra på det.

Just nu saknar jag ngn som kan pilla i mitt hår :(

Dagens lyckligaste:
E fortfande väldigt ledsen och därför blir det inget här.

Kan inte förstå...

...hur någon som man anser vara en av dem som står en allra närmst, kan göra en sån sak???
Mycket har jag förlåtit i mina dagar, men detta vet jag verkligen inte om jag kan förlåta...
Känns som ett tåg kört över mig...

:(

D

Maaalmööö...

Dit tar Polon oss idag! Mig, Emma och Linda.

Veckan har bestått av jobb, en värdelös kurs och en massa städande hos Marre-Mus. Fattar inte att man kan spara en sån massa skit. va och kollade på film häromdagen hos en vän som legat i ide nu ngr månader. Minns inte när jag skrattade så...
Har tagit på mig att handla till vårt personalrum på jobbet på IKEA, men nu undrar jag hur jag ska få hem allt i min lilla lila POLO :S...*suck*
Jaja, det löser vi med att Linda får sitta på taket. Eller så kan vi ta med en kundvagn som vi binder efter bilen som hon kan sitta i...hihi
Först blir det Malmö stad för att spendera lite guldpengar och sen IKEA. Efter det väntar en fylla här hemma på oss. Jag som har gjort en såååå bra låtlista!!! :) Sen ska vi allt "digga" vår fina dans på Grand. "Let the music play on...."

Näää, nu ska jag se om jag hittar ngt mellan de tumma hyllorna i kylskåpet...

Dagens lyckligaste:
Björnen har vaknat

RSS 2.0