Helg i kulturens tecken

Har precis placerat mig i soffan efter en kväll på jobbet. Varit hur lugnt som helst. Va med hundarna i Åhus idag. De fick springa fritt på stranden och det älskade de. Sen hade jag typ halva stranden i min bil. Gjorde min goda gärning idag genom att lämna blod. tydligen va det brist på A+ och 0+, så de ringde i tisdags och frågade om jag kunde komma in. Jag har ju då 0+ så jag drog mitt strå till stacken. Fast det kändes nästan som jag hade dragit en hel stock, för det va helvete va ont det gjorde. De har alltid bekymmer med att hitta mina icke synliga kärl. Sen när de väl gör de så e det svårt att sticka rätt och till råga på det så e jag snål med blodet så de får kreta runder med nålen. Men men jag gör ju det för en bra anledning så.
Imorgon e det arbete 7-16 och klockan 18 e det bio, Män som hatar kvinnor. Sen på lördag bär det av till Helsingborg, först Väla och Ikea och sen The Tivoli med Anna Ternheim på scen. Längtar längtar...'
Klickade hem lite kläder till från H&M idag. Har ju lite fler checkar kvar med som jag kan använda på lördag på Väla :)

Nä, nu ska jag lägga huvudet på kudden.

God natt och sov gott



Utmanad

Regler
Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du?: Diana
2. Ett ord på fyra bokstäver: Dajm
3. Flicknamn: Dorota
4. Pojknamn: Daniel
5. Yrke: Direktör
6. Färg: Dimmgrå

7. Klädesplagg: Duffel
8. Mat: Dillkött
9. Sak i badrummet: Dusch
10. Plats/stad: Dublin
11. En orsak att vara sen: Drunknat
12. Något man skriker: Dumma!
13. Film: De misstänkta
14. Något man dricker: Druvjuice
15. Band: Depech Mode

16. Djur: Dromedar
17. Gatunamn: Djäknegatan
18. Bil: Dodge
19. Sång: Dance with somebody

Jag utmanar:

Louise
Linda
Edona
Baumgartner


Bokat och klart

Biljetter bokade till Anna Ternheim på lördag på The Tivoli. Tog menybiljett så man har sittplats hela kvällen och middag som ingår. Det va lax - och räkcoctail till förrätt och lammfilé till varmrätt. Blir säkert super. Tar en heldag i Helsingborg med shopping på Väla och Ikea. Längtar riktigt efter denna konserten. Så nu e humöret på topp!  Synd bara att vissa människor e så omogna och respektlösa. Men det e väl bara till att skita i dem.
Sitter på jobbet nu och har precis försökt boka av de biljetter jag bokade först som va utan mat. Skumt att man inte kan göra det på Ticnets hemsida :S. Tråkigt tråkigt att snön nästan helt har lämnat oss :( Jag som skulle ut och göra snögubbe i gårkväll, kom ut och det REGNADE! Blev film istället.

Nä, nu e det dags att återgå.

Thank God It´s Friday

Ledig idag och har varit och snidat till huet. Blev super som vanligt. Lite ljusare slingor och lite bredare lugg än innan. Sen va det besök hos JJJ, Maja och Max. Fika och en massa "girl-talk". Alltid uppskattat. Maja fick sin födelsedagspresent med. Snart e det J´s födelsedag, 30 bast! Skönt att inte va där än...hihi. En snabb sväng på stan utan en grej inhandlad! Tillhör ju ovanligheterna. Fick ju H&M checkarna i fredags så jag tänkte ta en tur till Malmö snart. Fick ju 1050 kr, fast 350 e redan slösade. Har hittat en ring jag vill ha från Thomas Sabo som bara e sååå fin! Kan kanske önska mig den när jag fyller år...;) Fast jag gillar båda dessa



Synd att  jag inte kan umgås så mycket med en viss person längre. Har ju haft så underbart trevligt den sista tiden. Men nu går det inte längre. Får se när nästa tillfälle ges ;) Den som väntar på ngt gott...hihi.

Puss på er!
D

Tabu-ord

Vet inte varför jag e så känslig med det där med kärleksord... Ofta har man ju ett namn till den man älskar som, baby, älskling, hjärtat osv. Men jag kan inte återanvända dem! E det bara jag eller e ni fler som känner som mig? För min del så e där ngr ord/namn som e förbrukade. Kärleken, Hopplan och Min Prins. Ska nog va glad att jag inte haft fler förhållande än jag haft för till slut hade det väl fått bli Dude eller ngt. Men det hugger riktigt i mitt hjärta när man ser att det namnet man själv haft i ett förhållande återanvänds. jag e nog alldeles för känslig för detta? JAg KAN verkligen inte ta de orden i min mun igen än mot de personerna de uppkom till.
Ja. va blev detta egentligen för ett inlägg? Bara en tanke som fastnat.
I morgon e det jobb och sen tvättkväll *suck* På fredag e det dax för ngt av det bästa jag vet, FRISSAN! Klipp och färg. Och som alla gånger innan e jag lika ovetande om hur jag ska ha det. Håller ju fortfarande på det det traggiga låta-håret-växa tramset. Vill klippa mig samtidigt som jag ska ha långt hår ngn gång iegn och nu e det ju inte så långt kvar (ca7 cm), så nu passar det ju bra att det  e "ngn gång".
Nu va mitt Mosebacke-te slut. Alltid rastlös som en bäver på kvällarna, men trött i kroppen. Ingen bra kombination inte! Min själ hade kunnat springa ett maratonlopp men min kropp orkar knappt ta sig till toaletten från soffan!



Ta vara på de du älskar!


See U
D

Handbromsen! En bra uppfinning att börja använda...

Ja, vilken upplevelse! Idag blev det fika med Fes och Novali på Fenix, som alltid. Såå go denna unge e. Skulle kunna äta upp henne. Min finaste prinsessa. Va en sväng på H&M med och kollade om där fanns ngt spännande. Men det fanns där inte. Sen va jag med M på bilcentrum och valde färg till hans nya bil. Fattar inte hur jag ska kunna åka i den för jag klarar verkligen inte av den doften som e i nya bilar. Mår illa och får världens huvudvärk. *urk*. Sen körde jag till Ica Kvantum för att handla lite till middag. Tänkte göra tomat- och basilikasoppa. Parkerade min bil och gick in, handlade det jag skulle ha och gick ut igen. Tittade dit jag trodde jag hade parkerat min bil, men såg den inte. Sen e jag ganska förvirrad med så jag tänkte väl att jag ställt den ngn annan stans. Sen fick jag syn på en liknande bil som min en bra bit bort, kollade lite extra och javisst va det mitt reg.nummer. Såg att den stod med bakdelen mot en snövall och så hade ju inte jag parkerat. För det innebar ju att man måste ha backat in i rutan. Vilket jag inte gjorde. Alltså hade bilen rullat dit själv! Som tur va så va vallen där annars hade den varit i ett dike. Jag som alltid lägger bilen i växel och aldrig drar handbromsen. Tydligen har jag på ngt vänster stött till växelspaken så bilen kom i friläge. Den hade ju inte rullat 3 m,utan snarare 30 m!. Tur ingen bil stod på vägen till vallen. Kollade inte ens på bilen om det blivit ngn skada för jag ville bara därifrån. Tänk om ngn sett detta, va kul de måste haft då. Konstigt ändå att den rullat för det e ju inte så att jag stod i en backe eller ngt. Ja ja, nu e jag hemma igen men glömde i chocken bort att kolla bilen när jag parkerade den här nere med. Nu blir det handbroms för hela slanten!

Alla hjärtans dag och personalfirande

Det skulle bli personalfest på Alla Hjärtans Dag så vi valde att fira den i fredags. Stressigt som vanligt för min del va jag hemma 18.40 ch skulle va på middag 19.30 och då skulle jag hinna duscha, göra vid hår och fejs och slå in present. Gjorde mitt bästa och va på plats 19.35. Men det blev minsann ingen middag förrän 21... Jag bjöds på oxfilé med grönsaksgratäng och rödvinssås. Till dessert blev det apelsinglass med hallonsås. Gott  va det och fin present fick jag, TACK! Blev en del vin med så jag somnade innan jag lagt huvudet på kudden. I går började vi dagen på Sandhem med den veckoliga frukosten. Det va ASMYCKET folk! Sen skulle jag hem i 190 för jag skulle infinna mig på jobbet 13.30 för kurs i Alkohollagen mm. Efter det dukade och städade vi, och sen va det middag. Buffé från Östermalmskrogen. Det mesta va gott med fläskfilén va helt meningslös. Inte en tillstymmelse till krydda i närheten. Men i resten av maten va det MASSOR av vitlök. Lite väl mycket. Vi drack och drack men för min del gav det inget resultat alls. Fick i mig 3 cider, 3 glas vin och 5 drinkar... Märkligt. Hoppade över utgången för jag va sååå trött och nykter.
Nu ligger jag och tittar på finalen av TopModel, men jag  visste redan innan vem som vann. Min favorit McKey!
Ska väl asa mig iväg när jag orkar och hämta en pizza från Baltazar. Deras med mozzarella e väldigt goda.

Ha en trevlig söndag
D

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Edona. De jag utmanar ska gå in i "Mina bilder" på datorn och välja den 6:e bilden i den 6:e mappen och lägga upp den på sin blogg. Skriv vad den föreställer och utmana 6 andra bloggare. Kan komma många roliga bilder...;)


Bilden föreställer mig och Dijana på ngt uteställe.

Jag utmanar:

http://baumgartner.blogg.se

http://meandmyshoes.blogg.se

http://louiceblueeyes.webblogg.se/

http://rachelehnevid.blogg.se/

http://singelpappa.blogg.se/

http://lisaplace.devote.se/

Egentid och prinsessebesök

Ska snart sticka upp till Hälsa & Helhet och få en ansiktsbehandling. Fick presentkort i julklapp och nu hade de erbjudande med 300 kr rabatt. Så då kan jag få ngt mer för mitt presentkort :) Vad ska man mer hitta på då? Ska iallafall bli riktigt skönt. Efter det, när jag troligtvis ser ut som ett pizzafejs, ska jag hem till min lilla prinsessa Novali. Ska ta med fika, som måsta va helt mjölkfri.
Tittade på "Maria Larssons eviga ögonblick" igår. En väldigt trovärdig och vacker film. Persbrandt e bra som vanligt. Min vilket äckel han spelar. På lördag e det personalfest så det får bli kärleksfirande på fredag. Har önskat mig en hemmalagad middag... Får se vad det blir av det. Och NEJ man får inte gå ner till Kippers och köpa mat som man sen lägger upp fint på tallrik hemma. Och NEJ, glass e inte att GÖRA en efterrätt. Stora krav!!! hihi
Idag fyller lillebror (mellersta) 19 år, HURRA!
Konstigt att jag har ngt hår kvar på huvudet för det ligger ju ett halv ton i lgh. Fattar inte att man kan fälla så mycket. Ska klippa och färga nästa vecka, skönt! Det ser ganska skönt ut ute. Usch va torr jag e, får springa in och hämta min lotion. Den luktar mumma. Aco - Apricot & Almond oil.
Så ja!
Imorgon e det dubbeljobb, torsdag jobb + besök hos Jenny, fredag jobb + middag, lördag personalfest och söndag besök hos Jönsson/Nilsson/Friberg.
Ska snart ner i tvättstugan och börja tvätta, sen får K ta över.

Ha en bra dag

D

Vår - Vinter 0-1

Eller? Det såg helt underbart ut när man tittade ut, men lagom tills det va min tur att sluta jobba så snöade. Vill ha VÅR nu. Få lite färg i ansiktet och kunna klä sig i vårjackan och tygskorna.

Vissa människor e konstiga och gör mig besviken gång på gång. Vad e då meningen med en vänskap när det bara e på den enes vilkor hela tiden? Jag vet att när man skaffar ny partner så kan det va känsligt med vänner som e av det motsatta könet. Men skit då i att höra av dig helt och hållet! Det e så fult att bara höra av sig när man behöver ngt, när Du kan få ut ngt av vår sk vänskap.Sen jag, e ju inte så mycket bättre själv. Inte för att jag e elak eller ngt, eller utnyttjar vänner. Men jag har sååå svårt att släppa människor som stått mig nära. Vill ha alla kvar. Jag känner inte igen den Du har blivit, precis som du säger om mig. E vi 2 främligar som ska va vänner bara för att det bör vara så och inte för att vi vill?? Det verkar ju så från ditt håll iallafall. Önskar att det inte vore så, för du e den som känner mig allra bäst i HELA VÄRLDEN. Behöver aldrig förklara ngt för dig när jag mår dåligt för det vet oftast vad det handlar om.

Men e det dax? Dax för mig att släppa dig?


Oh ja, visst small det

... så illa att jag har världens huvudvärk idag!

PARTAJ

hos Heat idag! Länge sen jag va ute nu... Men ikväll smäller det!
Ses i vimlet!

Kram


Underbart


Wärme på lördag!

Har inte varit så duktig på att uppdatera här. Mest varit en massa musik! Fast det e ju klart en stor del av mitt liv. Ska kolla på Anna Ternheim den 28 feb och sen blir det party i en annan stad för en gång skull. Sen läste jag igår att The Hives spelar i Malmö den 25 mars. Tillhör ju toppskiktet på min lista! Utan musik hade man nog dött. Bara som att köra bil utan... Då sitter jag och trallar själv fast jag har en av världens sämsta sångröster. Jag gar alltid musik igång när jag e hemma utom när jag tittar på TV.
Tur man fick en bra lön denna månaden för alla jävlar fyller ju år... Sen e det ju det magiska året för nästan alla mina vänner, 30!
Ska snart upp på stan med K och köpa lite underkläder och presenter då till Maja 7 år, Simon 19 år och en doppresent. Ska skicka iväg ett födelsedagskort till Jenny 30 år med. Hmm, nu snöar det inte längre. Knappt ngn snö ute alls trots att det snöade som bara den när jag vaknade.
Fick förresten jättefina öronhänge i present på min namnsdag. TACK!


På lördag e det fest med Wärme, känns som en evighet sen jag va ute. Blir nog T-baren om jag känner sällskapet rätt. Och skulle det va för tråkigt där så kan man alltid pinna vidare.
Känner mig helt snurrig nu, har Thailand i huvudet. Drömde en massa inatt om en resa i Thailand. Men som alla vet som känner mig så har jag väldigt märkliga drömmar. Idag blir det fika med en nyfrisserad Wärme med.
Nä, nu får jag kanske sätta mig i bilen och köra en runda till Önnestad för jag får inte tag i K... Inte bra!


Helt underbart..

med snö ute. Blir alldeles varm i hjärtat...
The Hives besöker Malmö den 25/3 Yeeeeaaaahhh!

You`re so very speciall


RSS 2.0