*snyft*

Hjärtat har sina själ som förståndet aldrig kan förstå... </3
image13

Varför e jag förlovad med en MUPP?

Tja, det kan man undra... Tur hon har sitt utseende,så vi kan kompletera varandra! Haha...
Världens drygaste och mest irriterande dag på jobbet. Att det finns så många idioter på ett och samma ställe.
Har precis kommit hem till Karlsson, ska hjälpa henne fixa mat och kaka till imorgon. Hon ska ha födelsedagskalas då. Blev ju 25 år igår! HURRAAAAA!
Det står kall kycklingpaj, tacopaj och cheesecake på menyn. Men jag fick skicka iväg henne igen för att hämta bunkar så vi kan vispa allt till cheesecaken och matberedaren till pajdegen. Tur att jag har allt sånt skit. Men hon hade minsann en ELVISP! Alltid ngt...
Helgen bjuder på arbete och hundvaktning. Ska ha Grisen hela helgen för Stalle ska ut och "shake that booty" på en kryssning. U goooo Martin! Hehe
Nä, nu e det dax att ta tag i allt arbete som vi har framför oss.
image12

Puss och kram

Dagens lyckligaste:

Min Gris

Lila faran....

japp, nu e den lila igen och inte smutsgråsom den varit ett tag. Och detta kan vi tacka VÄRLDENS BÄSTA MARTIN för... Polerad och allt! Han e snäll han.
Igår va jag ledig och städade klart den gamla lgh, dötrist. Men nu e det besiktning på måndag, hoppas den går igenom trots golvet :S Körde en snabbis till Balsby och solade typ 45 min. Sen va det fikadags med Fes... E så glad för hennes skull!! På kvällen va jag en svängom på H&B och drack 2 cider med Tjärnvall & Co.
Har precis kommit ut från duschen och ska stryka min blåsa för kvällen. Sen kommer Karlsson och hämtar mig för vi ska på Schlagermiddag på Österäng. Blir nog skojskoj...

Ses i dimman!! :)

Dagens lyckligaste:
My shiny car

Hate to say I told you so...

Ledig idag efter en ganska sömnlös helg. I fredags jobbade jag till 21 och sen va jag med Dijana på Banken för att dricka ett par öl. Detta paret förökades till det dubbla och berusningen smög sig på... Hade Värmlänningar vid bordet bredvid som vi snällt skålade med under kvällen. Senare delen av kvällen slog vi ihop våra bord och skrattade som idioter åt Leif/Ulf och hans polare. Va t o m en sväng på Class för att visa mina danssteg på hela golvet. 
Skulle  ställa klockan eftersom jag skulle upp och jobba, men det glömde jag. Som tur va hade jag tiggt skjuts med Annika så hon ringde när hon stod nedanför och då vaknade jag, BERUSAD! Hmm, inte riktigt enligt planerna. Iväg till jobbet trött och illamående som bara den. Till det hela hör att jag jobbade delad tur den dagen så det va extra kämpigt.
Jobbade till 15 igår och sen tonade Karlsson mitt svinto, lite bättre blev det iallafall.

Va och lämnade blod idag så nu e man lite öm i armen. Sen blev det lunchbuffé med systrarna Karlsson. Hittade mig en bunke klänningar idag med. På H&M så klart, var annars? Hängde undan dem till morgondagen i hopp om att mina obefintliga pengar ska föröka sig under natten. Ska snart köra och hämta Grisen så ska vi köra och städa min gamla lgh.

Ibland blir man chockad över ens egen reaktion. E helt införstådd med vissa saker och tycker att tanken att det kommer bli så e helt ok. Men när det väl blir så, då reagerar man helt annorlunda! Själen e klart skum. Hjärtat likaså... Men men Life goes on, cause it has to.
Vad e väl en bal på slottet?

Dagens lyckligaste:
Finns det hopp?

Min älskling!

Henne va jag dum vid i lördags! Sorry, älsklingen. Men jag gör det bara för att jag älskar dig och vill att du ska ha en BRA kille. Du e värd så mycket mer... Love U.

I lördags va jag, Karlsson och Dijana i Bromölla i Norreskogen och vållgästade Jenny, Daniel och barnen. Shit, va varmt det va. Gick knappt att sitta i solen vid stugan, va som en bakugn. Sen körde vi och shoppade lite frukt till kvällen. Jag och Dijana gick upp på Bagels och drack lite öl, det va nice. Sen va det hem och duscha och förbereda inför balkongpartyt. Jennie anlände först och sen droppade de andra in lite senare. ´Det va riktigt mysigt att sitta där ute. Hade tända ljus och datorn med musik mä. Sen råkade väl Diana missbedömma lite hur mycket som e vettigt att dricka...hmmm. Ja ja, det e alltid lätt att va efterklok.

Vaknade på söndagen och va ganska så säker på att det inte hade blivit ngn utgång för min del, men stämpeln på armen talade emot mig.  Men visst, man kan ju alltid försöka hänga in sina SKOR i garderoben på GRAND, haha. IDIOT!
Hem kom jag iallafall och skorna likaså, fast inte på fötterna utan fint vilandes i min väska.

Söndagen bjöd på frukost i gräset med min Karlsson. Det e ju tura tt hon inte lyssna allt för mycket på mig i lördags. Älskar ju henne. Vill aldrig förlora henne.
Sen hojjade vi till Österäng för att pumpa cykel och sen trampade vi för glatta livet till Balsby. Det va såå mycket folk där. träffade Fes, Katja, Peter och barnen. Somnade till en snabbis mä. Hojjade till Österäng igen där vi delade på en pizza. Riktigt god va den mä, inte alls så flottig som pizzor kan va.

Så nu har man fått lite färg iallafall och ser inte sjuk ut längre. Nu e det bara ögonfransarna mä som ska bli normala. Ser inte så ljust ut på den fronten *grr*

Veckan bjuder på jobb, typ hela veckaa. Plus ett servitris jobb på onsdag kväll. Ska hämta min gris idag mä, va längesen jag hade honom nu. Usch, måste ta tag i städningen i den gamla lgh mä. Men jag tror Karlsson kanske hjälper mig lite...

image11

Gammal bild men vi e lika kära nu!! hihi


Skit Maj Britt!

Va varmt det e idag. Stussar runt i sommarklänning och bara ben. Har flyttat sista skiten idag, drygt! Men nu ska man väl snart ha det i ordning iallalfall. Bias va här igår och hjälpte mig montera upp skoskåp som självklart blev helt fucking snett uppsatta *grrr*. men men, va e väl en bal på slottet? Han KAN bara inte lyssna på mig, det e stört omöjligt. Skälde lite på honom, men det kände jag att det va ok igår. hade det varit en annan dag såhade det dåliga samvetet kommit...
Party på lördag med "girlsen". Ska inviga takterassen då!
Och mitt jävla bredband har inte blivit inkopplat än.

Dagens lyckligaste:
Underbart väder

Moovad

Mmm, nu va det klart! Har flyttat österut...
Det gick väldigt smärtfritt i o m att man har så underbara vänner. Va inflyttad och klar på typ en timme. Tur man hade arbetsledaren "Stalle" som organserade det hela. Vad skulle vi gjort utan honom? Då hade vi kanske fortfarande burit lådor.... hihi. Men TACK alla som hjälpte till!
Hmm, nu till det största problemet: Hur fan ska jag få plats??? Oh My Gaad, säger jag bara.
Som vanligt va det saker som strulade. Har inget bredband, fast det e typ minst en månad sen jag ringde om flytten. Sen tänkte ju jag vara duktig och flytta så mycket jag han innan det stora flyttlasset skulle gå. Men då valde hissen att STREJKA! Som tur va gick den igång tills det va dax med det stora. Resterande av kvällen försökte jag trycka in så mycket som möjligt i alla skåpen. Men här e en del över...
Konstigt att man lyckas få en sladd över som ska va ngnstans mellan TV och DVD...hmm. Men jag får fan inte dit den hur jag än gör.
Har inte sovit så bra i natt, har bara legat och försökt få ihop var jag ska ha vad. Har varit underbart väder idag och jag va en snabbis på stan med Karlsson och hennes systerdotter. Sen begav jag mig ut på jakt efter ett duschdraperi. Men det finns fan inte att infinna ett snyggt sådant. Så har ngn ett tips på var det finns snygga duschdraperi så e det välkommet.
Nu kommer snart Karlsson...
By the way, permanenta ALDRIG ögonfransarna!!!! Om man vill ha spindelben till fransar så kan man klart göra det... Det får jag stå ut med i typ 6-8 veckor. JIPPI!

Dagens lyckligaste:
All hjälp jag fick igår 

RSS 2.0