The Notebook

Så nu har jag med sett den och den va helt underbar! Tårarna strömmade ner för mina kinder och jag hulkade lite lätt, sådär som man gör när man inte vill att ngn annan ska höra. Det va en otroligt vacker berättelse... Äkta kärlek.

Tvätt e dagens stora uppoffring och snart blir det town med Linda. Ska kolla på ny cykel med idag!

Ha det
D


Längtar bort...

Det gör jag verkligen nu. Min näsa e iskall efter att ha varit på stan en snabbis. Köpte en långkofta på rean på H&M. E sjukt fattig denna månaden :(. Önskar att jag hade lite pengar undanstoppade för då hade jag satt mig på första bästa flyg... Nu va julen över och nyår stundar. Själv ska jag jobba nyårsafton kväll och morgonen på nyårsdagen.
Julafton firades i Önnestad hos mamma och Kent. Jag och Simon somnade i varsin fåtölj vid 18 tiden. Va hemma vid 21 och då kröp jag ner i msängen och kollade på TV. Sen va det jobb på juldagen och fest på kvällen hos Johan. Det va mycket trevligt. Det va bara jag som hade biljett så jag fick tåga till Grand själv. Mötte upp Linda på plats. Träffade en massa folk som jag inte sett på länge. Min älskade Stalle va lite berusad men glad som en speleman. Love You! Han finns där för mig i alla väder. Lägger upp bilder senare...
Idag slog huvudvärken till igen, fuck va jobbigt det  e. I kväll blir det Gladiator, B´s favvofilm. En kopp varm te hade inte suttit fel nu. Kan ju knappt andas genom näsan så frusen den e.

Ha en fortsatt trevlig kväll
D

   

Världens finaste kossa!

Måste bara visa min allra finaste Novali...

Snön faller... men inte här :(

Den kom, den la sig och den försvann. Det va den underbara snöns saga. Håller tummarna på att det kommer en omgång till nu till jul. Man har ingen julkänsla alls förutom stress. Det e inte så det ska va. Så va det aldrig när man va liten...
Ska inhandla 12 julklappar till, men har inga mer pengar förrän den 23 *suck*. Blir ju spännande att fara runt som en idiot på tisdag. Som tur va har jag färdigt vad jag ska köpa förrutom till en person. Sen blir det julfirande hos pappa på kvällen och julfirande hos mamma på julafton. Jobbar en massa nu i jul och nyår så det visar ju sig på januarilönen.
Tänkte jag skulle köra ut till farmor idag med en julblomma. En enslig liten tant i sitt ensliga lilla hus.
E förresten arg idag! Min Bodil har blivit stueln, min cykel alltså. Tycker det e så förbannat tråkigt att man inte kan få ha sina saker ifred. Sen tar det ju ett halvt liv innan man får ut en ny på försäkringen. Ringde till polisen för att anmäla den och fick nummer 66 i kön. Eller hur! Visade sig att man kunde göra anmälan på nätet, tack för det.


Underbara älskade snö

Nu e den här! Älskar snö. Jobbade extra igår och såg ut genom fönstert att det snöade och att det la sig på marken denna gången. Slutade 00.30 och fick borsta fram bilen under all snö. Sen körde jag hem och satte mig och tittade ut genom mina panorama fönster och bara njöt. Det blir ett så underbart ljus ute när det snöar på kvällen/natten. Hade svårt att somna men till slut gick det och jag vaknade i morse och såg att det fortfarande va snö ute. JIPPI! Tråkigt bara att det e grått och trist väder.
Det går inte så bra för mig och mina julklappar :(. Handlar mest till mig själv. Har tagit ledigt den 23 när lönen kommer så jag kan shoppa loss mina klappar då. Blir ingen rolig månad att leva efter det. Men det blir ju ett billigt nyår, ska jobba kväll och sen morgon på nyårsdagen.
Har kollat runt lite efter löshår, sånt där clip on. Tänkte det kunde va bra att kolla om jag vill ha långt eller om jag kan klippa av det redan nu. Luggen e lång så den måste klippas igen *suck*. Idag ska jag skicka tillbaka paket från H&M, lämna en klänning på Cubus och köpa julkort. Sen e det jobb ikväll, till 20.45. I morgon e det julbord på Mässen, blir säkert trevligt. Usch, ska börja jobba redan 06.15 imorgon, för vi ska gå lucia på jobbet. Det e ganska mysigt, men det e inte så mysigt att ramla ur sängen 05.45.
Har ni hört Ane Bruns version av True Colors?? Såååå bra! Älskar den.
Det känns precis som om jag väntar på ngt, vet bara inte vad...

Snökram
D

Chokladfrossa och isfötter

Söndag idag! Varken på jobbet eller bakis... Va faktiskt bara hemma igår. Kan va skönt det med ibland. Tänkte gå ut och hade gjort vid håret och allt, men sen bara tappade jag lusten. Så då drogs joggingbyxorna på och godispåsen plockades fram. Lite glögg blev det med. Jag som aldrig druckit glögg innan har de senaste 3 åren börjat gilla det mer och mer.
Har ju en hel del vänner som ska ha barn och nu har 2 anlänt. Terese fick sin lilla Novali i måndags och Annika fick en pojke idag. Sååå mysigt! Blir avundsjuk. Jag vill oxå ha familj :(. Men det kommer väl... forhoppningsvis *suck*
I veckan har jag varit på hockey, Ikea och på stan. Hunnit med att fika lite med. Fy, vad jag längtar till sommaren. När man e brun och ser fräsch ut utan smink. Nu ser man ju halvdöd ut. Och jag sparar och sparar och sparar... mitt förbannade hår. Det e faktiskt ganska drygt att spara sitt hår. Jag älskar ju att gå till frisören och ändra frisyr. Men nu händer det ju liksom ingenting när man e där. Fast jag fick färga det lite och så klippte jag lugg i fredags. Fattar inte riktigt människor som alltid ser likadana ut. Det måste va tråkigt att alltid se samma spegelbild. Eller e det bara jag... Kanske e det en annan som aldrig e nöjd.
En bild till Nettan på den nya frissan

Har ingen julkänsla i år heller. Jag som älskar julen. Beror kanske på att man inte trivs med sitt liv riktigt. Vad krävs för att komma ifatt med sig själv? Tack Stalle, för att du finns där för mig. Du e en underbar vän.
Jaha, snart julafton... Får väl gå ut på juldagen, det brukar va kul. Har ju en hel del nya klänningar att välja mellan.
Köpte en ny jacka igår. Behövde en jacka att ha när man ska åka till jobbet eller ut och gå, en som e riktigt varm. Hittade en lång typ parkas på Stadium, va på rea så den kostade bara 299:-. Som hittat!
Veckan som kommer e fulltecknad. Har bara en kväll ledigt och det e imorgon. Tis och tors ska jag jobba extra. Ons e det middag med jobbet och lördag e det julbord på Mässen. Plus att jag jobbar helgen med.
Längtar till jag ska få träffa lilla Novali! Gos... Ja, det va väl allt för denna gången.

"Ibland gör man rätt, ibland gör man fel..."


Jackan jag köpte.




 


Timbuktu och Perelli

Det kan väl sammanfatta den gångna veckan.
I onsdags va det timbuktu på Yllan. Jag hade faått 6 biljetter och de fick Tina, Jenny, Emma, Dijana och Linda. Först va vi på O´learys och käkade och sen begav vi oss ner till Yllan. Han skulle börjat 21 men tror hon va närmare 21.30 när han gick på scen. Men det va mycket trevligt och Timbuktu gav allt trots den lilla publik som va där.



I fredags blev jag bjuden på middag hos Stalle. Han skulle laga maten men helt plötsligt va det jag som stod med stekspaden i handen. Vi kollade på den nya Bröderna Coen filmen med Pitt och Clooney. Den va riktigt bra.
I lördags va årets första julbord för min del. Va på Yllan och lyssnade på Bra Vibrationer och Perelli. Visst kan hon sjunga, men hon e ganska skabbig. Missade skyltsöndagen igår för jag jobbade :(
Men det e julmarknad denna helgen så då får man väl besöka den. Dricka lite glögg och äta lussebullar. Idag rotade jag fram lite adventspynt med.
Nä nu kallar tvätten.

Ha det

Kram

RSS 2.0