Massage...

ska jag strax iväg och få. Ska bli riktigt nice. Min nacke e aj aj :(

I fredags va det Didjannas födelsedag och den firade vi genom en shoppingtur till Malmö. Synd bara att jag hade en dålig dag då allt jag provade såg förjävligt ut på. Blev iallafall en kalender för 2009, mössa och vantar, en halsduk och en brosch. Didjanna shoppade desto mer... På kvällen va jag hos min Stalle och lagade mat. Det blev kycklinggryta med kantareller och soltorkade tomater. Till dessert blev det pannacotta, men den kan jag inte ta åt mig äran för. Köpte den på Maxi, men det va riktigt god. Den rekommenderas. Finns i deras bakelsedisk.
I lördags va det fest hos Dijanna. Men först va det tvätt och stan som gällde. Va och blev sminkad på MakeUpStore med. Fast det blev väl inget märkvärdigt. Ville ju ha rejält med smink, men men. Hittade 5 par skor med på Din Sko, men jag KAN INTE köpa alla :(. Så idag måste jag in och välja. I kväll e det film hos Johnnie. Ska kolla på Dumpad. Tror väl inte det e världens bästa film men känner inte för ngt avanserat idag.
I morgon e det tacokväll hos Jennie Jävla Jönsson med Dijana. Ska äntligen få träffa min Fis! *PUSS*
Kanske hockey på onsdag, har inte bestämt mig. Sen e det jobb hela helgen. Kanske bio på fredag med. Fullt upp, alltid! Men jag älskar att umgås med nära och kära.


ps. I love you...

Såg denna underbara film igår. Så fantastisk... Grät, grät och grät lite till. Denna fantastiska "movie-love". Önskar att Han finns där för mig med...
Han va ju inte ens snygg i början men i slutet av filmen va han sååå underbar.


Helgen har varit full av jobb och det har varit en kämpig helg på jobbet *suck*. Hade lite soff och film-mys i fredags. Tittade på 21, den va ganska bra. Fick frågan om jag skulle med ut och fördärva levern i lördags men jag avböjde. Va riktigt skönt att inte va helt slut på söndagen på jobbet. I måndags va jag ledig och då va det besök i Österslöv med promenad i regnet. Igår vad det Jönsson som fick stå ut med mig en stund efter jobbet.
På fredag fyller Dijana år!!! GRATTIS GUMMAN!! Då blir det en tripp till Malmö och lite efterlängtad shopping. På kvällen blir det middag och film med Stalle. Lördagen e uppbokad till Dijanas födelsedagsfest. Blir säkert nice... Ska till MakeUpStore på dagen och bli sminkad. Vill att de ska göra ngt annorlunda. Känns som man har sminkat sig likadant sen i högstadiet.
Måste ringa och beställa massage med för jag har sååå ont i nacken :(





Klipp och färg

Idag e  det dax! Äntligen... Som man längtar mellan gångerna. Älskar att gå till frissan men nu när man har håret på utväxt kan man ju inte gå lika ofta. Sen ska det färgas idag. Brukar ju alltid vara mörk, men denna gången e jag inte lika säker på det. Har ju blivit ganska ljus under sommaren och kan ju kanske ta vara på det lite... Hmmm, what to do?
Så nu ska jag bara duscha och fixa till mig sen bär det av till ARKELSTORP. Vet bara 2 frisörer som jag blir nöjd med coh den ena har ju fått för sig att flytta till Nice och den andra att ha salong i Arkelstorp. Sen blir det en runda till Fjälkinge och hälsa på Andersson/Nilsson. Troligtvis en sväng på stan med... Vill hitta Den fina klänningen. Ni vet den som man bara MÅSTE ha. Man kankse skulle ta tag i det som kallas TRÄNING med. Shit, jag visste hur det stavades det e ju alltid ngt. Trodde nästan det ordet hade försvunnit ur mitt ordförråd. Helgen bjuder på jobb, inget kul alls. Men det innebär med att man inte gör av med så mycket pengar. På söndag e det kanske HOCKEY! Ja, ni som känner mig hörde rätt! Hihi
Funderar skarpt på att ta en weekend till Nice och hälsa på Nettan och Rachel. De verkar ha det underbart.
Nä, nu kallar duschen. Ska se om jag kan ta en för och efterbild på håret.

 

Utbildning

va det idag. Åkte till jobbet som vanligt i morse och när jag kom in i personalrummet så säger mina arbetskamrater:
-Kommer du nu?
Ehhhh? Skulle jag inte det?
Nej, för jag skulle va på utbildning på fm. Ahhhh!!! Det va bara att köra hem igen och gå på utbildning. Där visade det sig att jag skulle haft gått en annan utbildning innan denna. Vilket jag kollade med min chef och hon sa att det inte behövdes. Tillbaka till jobbet efter lunch och väl där ringer de och kollar om jag kan va på utbildning IGEN kl 14.30??
Jo, men visst kan jag stressa lite till när jag ändå e på G.

I lördags va det Balkan-party hos Dijana. Mycket trevligt förrutom att jag mådde helskumt. Gjorde det hela dagen när jag  va på stan med Jenny med. Men det va god mat, trvligt sällskap och lättdrucken dricka. Grand va som Grand e! Fast denna gången gästades ju K-stad av ingen mindre än Dr. Alban!!! Det ni!

Igår va jag och käkade med Dijana på Artilleristen. Det blev ankbröst och rött vin till det. Vi e bra på att njuta, vi! Mysigt har vi. Nu e det tacokväll hos Andersson, ska bara köra och handla lite först.

Bjuder på lite bilder från sommaren

   
 


"I´ll get by with a little help from my friends"

Sliten tvättdag

Började ju underbart imorse med att min mobil inte larmade. Hade satt den på väckning kl 07 för jag skulle hämta Annika 07.40 för vi skulle på utbildning. Tänkte att man för en gång skull kunde se lite vettig ut med. Men jga vaknade av mig själv 07.30 och fick jäkligt bråttom. Det fick bli en tandborste och en klänning som täckmantel idag. Sådana morgnar e ingen höjdare...:( Sen har ju hela dagen varit som en dimmig höstdag. Utb, va för den delen dryyyyyg!

Helgen som gick bjöd på kräftskiva i goda vänners lag. Jag befann mig i Fjälkinge hela dagen för att förbereda kvällens fest. Hade det riktigt mysigt med cider och musik under all förberedelse. 18.00 anlände de första gästerna som bjöds på en passionsbellini, mycket uppskattad. Folk droppade in lite allt eftersom och samtidigt droppade även min huvudvärk in. Har aldrig haft sådan huvudvärk innan, det va sjukt. Mitt i festen fick jag gå upp och lägga mig på ovanvåningen. Vid 23 tiden släppte det mesta och jag kunde bli mitt vanliga jag igen. Det va bara det att då hade jag en hel del att ta igen när det gällde drickandet. Gjorde ett tappert försök, men det blev bara en vag berusning. För övrigt va det god mat, god dricka och underbara vänner. Fick finfina presenter, TACK ALLA! <3 Sen va det Grand som gällde för en del av oss. Den delen som inte e gravida, nyblivna mammor eller arbetande. Grand va som Grand alltid e! Same same, but NOT diffrent.
På söndagen va det sista kalaset för min del, då va det mamma och mellanbror som gästade.

Nu va tanken att jag för en gång skull, skulle bara va HEMMA! Ja, ni hörde rätt. Detta händer typ aldrig. Tvättar ikväll och skulle igentligen tränat med Terese, förlåt vännen men jag e helt slut. Men nu blir det dusch, inpackning och ansiktsmask. Sen ska jag minsann krypa ner under filten med te och mackor. Fick te av Terese i födelsedagspresent, En stund att älska, hette det. Kan jag behöva ;) Kan inte minnas när jag hade en sån dag senast, men det måste typ va 1,5 år sen. I o m att jag nobbade Terese ikväll försökte jag gottgöra henne med att erbjuda att vi kunde gå ut och gå i morgon på dagen. Efter jobbet ska jag hämta Grisarna, för Stalle ska till Stockholmo och spöa skiten av alla servicerådgivarna! :)

Nä, nu kallar tvätten och sen e det Kerastases tur!

RSS 2.0