Vad lite sol kan göra...

Solen lever - jag lever - alla lever! Underbart varmt. Lagom med vind. Kärlek i hjärtat och brunbrända ben i sandaler. Saftiga nektariner och söta jordgubbar. Vatten vatten vatten. Underbara vänner. Nya dörrar öppnas och gamla stängs. Oerhört varmt att jobba. Brun ledning i glasögonomröstningen. Kattunge upphittad - kattunge borttappad :( Riktigt kallt rosévin och grillat. Hitta nya arbetsskor. Lördagsfest. Solen lever - jag lever - alla lever!

Sliten efter fullspäckad helg



Sååå snygg utan smink...haha

Midsommar och nya bekantskaper

Då va midsommar förbi. själv spenderade jag den i Lomma, hos Leo och Tekla. Jobbade först till14.30 och sprang runder och lockade håret under tiden. M hämtade en lagom stressad Stolt på jobbet. Han fick ta med sig pincett med i bilen för jag konstaterade att mina ögonbryn inte va i sitt bästa skick. Lite jobbigt att plocka när man åker bil.Framme i Lomma packade vi ur och gjorde oss hemmastadda i källaren. Sen va det Combat-Crockett. Märks att Leo e forna FN-soldat. Han va tillsammans med min M plutonsledning en gång i tiden. När vi satt och skulle äta öppnade sig himlen och världens hagel föll. Vi försökte överrösta med snapsvisor men det va svårt. Jag e inte så bra på det där med snapsvisor. känner inte till en enda melodi. Men det va bara att låtsas och jag tror inte det va ngn som märkte det. Leo blev ganska bra i gasen och envisades med att vi skulle spela poker på natten. Fast ingen va intresserad så satt vi helt plötsligt där med kort i handen och det va olika regler för varje runda. Valde att gå All in och sen va jag ute så jag kunde gå och lägga mig. Men det va en trevlig midsommar med nya vänner. Igår va vi hos Lena och Mange och grillade men jag orkade bara till 01 sen drog det i ögonen. Idag blev det shopping på Novalund till M missnöje. Men han teg snällt och gick runt. Köpte t o m ett par badshorts!
Jag e ledig i morgon med och HOPPAS på fint väder och till helgen blir det party med Wärme :)

  

Fridens liljor

Eller ja, nu e den död! :( Liljan alltså. Inte smart att åka till Maxi ikväll för att hitta ngt att äta. Alla jävlar va ju på plats för att handla till midsommar. Sprang på Defrost Heat med bland frukten. Hon såg ju lite extra glad ut ;) Beror nog på att det va julafton i måndags på Milnergatan. Nu e det spikat att det blir Lomma på fredag. Känner inte en kotte, men det ska nog gå bra. Brukar ju ha mål i mun, haha!

Jobbar

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 20.30 så jag kan gå hem. Har ju varit här HELA helgen. Så imorgon e det ledig dag och jag har beställt fint väder. Igår va jag och M hos Jennie och Rille och grillade. När vi kom så stod Rille redan vid grillen och väntade, så jag döpte honom till Grille, haha. Det blev nypotatis, grekiska biffar, gräddfil och sallad med melon. Smaskigt!
Va på studentskiva i fredags hos M´s systerdotter i Åhus. Fy vilket tråkigt väder de hade. men de såg lika glada ut för det.
Midsommar på fredag och inga spikade planer. Får se vad M tycker vi ska göra. Kanske till Lomma...
Tänkte jag skulle ge mig på att vaxa benen med ngn dag. Men jag e rädd att jag ska få ngn allergisk reaktion så jag inte kan visa dem på hela sommaren. Jag brukar ju ha sån tur. Ringde och frågade på salongen om man kunde provvaxa på ett litet område bara för att se hur huden reagerade. Men hon sa att de hade vax för känslig hud med. Så det får det bli.
Hämtade 3 bågar med hos optikern idag så nu äntligen ska jag väl få ett par glasögon inom snar framtid.

Nä, nu kallar jobbet.
Ha det
D

Spolbar ROCKAR!

Lördagen bjöd på en tripp till Osby och Älmhult. Osby för att kolla på en 7- kampsbana och Älmhult för att köpa bäddmadrass till M. Valde madrass, en tempurliknande och sen frågade M vilken bredd hans säng har... " Eh, 180!" tyckte jag. För min e 160 och hans känns bredare. Vi tog 180 för M hade ju självklart ingen aning själv. Köpte lakan och annat smått och gott. Kom hem och då tyckte jag att vi mäter innan vi packar upp den. Sängen va 160, BAJS! Men det va bara för mig att drajva till Ikea igår igen. Men denna gången hade jag sällskap av Defrost Heat och Emelie.
I lördagskväll va det fest! Vi samlades här för att äta och kolla på första halvleken i fotbollen, som va lagom rolig att titta på. Sen tog vi taxi till en kompis företag där vi festade på. Riktigt kul va det! Taxin vi åkte va en karaoketaxi så vi brillierade med vår sång på vägen dit. Fick en blomma med av Edonas kompis Gabbe. Ska bara hitta en kruka till den för nu står den på en assiett.
På fredag e det student och vi ska på M´s systerdotters studentmottagning. Hoppas de får fint väder men det ser ju inte så ljust ut på den fronten.



D


Lyckad festival och maginfluensa

Siesta va lyckad! Bäst av allt va Anna Ternheim som gjorde en gripande konsert och Mando Diao som rockade röven av en. Lite jobbigt att jobba på lördagen när man inte va hemma förrän 03. Men det va bara att slänga ner benen från sängen 06.30. Va som en zombie hela dagen. Tog en attack-vila och sen bar det av till Siesta igen. Hemma 01.30 och upp och jobba 07-21.30. Men fan va gott jag sov sen mellan söndag och måndag. Hade inte rört mig en millimeter. Jag e ju sån att jag vaknar typ 35 ggr per natt och snurrar rundor.
I måndags va det strandväder så jag och Jennie åkte till Åhus. Det va riktigt skönt. När jag kom till jobbet i tisdags blev jag varse om att det va MAGINFLUENSA på avdelningen. Fuck! Men det va bara att sprita och sprita och sprita lite till. Jobbade hela onsdagen i helvetet och sen på natten till torsdagen så bröt det ut. Jag spydde och ja det andra  om vart annat. Fy fan! Låg pall hela dagen igår + att jag fick feber med. Helt off. Idag e det mycket bättre och jag har ätit lite utan att magen protesterade. Så det blir fest imorgon! Hängde ju lite löst pga sjukdom.
Nä, nu ska jag gå igenom H&M paketet och kolla vad som får stanna och vad som måste åka tbax.



Kram
D

RSS 2.0