Världens bästa vänner och 1 år äldre...

Japp, nu va man 29 år och det enda folk lyckas prata om e att jag blir 30 nästa år. Och? Detta har jag hört nu i snart ett år och då hade jag fan inte ens fyllt 29 än. Kan jag få fylla 29 först innan vi pratar om nästa födelsedag??  *suck*

Förra helgen va det jobb jobb och åter jobb. Så man va ganska sliten i måndags... Va en sväng på Malmöfestivalen igen i fredags med Berggren, mycket mysigt! Åt god mat och hade underbart sällskap. När vi skulle åka hem gick vi till parkeringshuset där bilen stod och då va det gallergrindar nere för in - och utfarten. Shit!!! Vi blev lite skak med tanke på att jag skulle upp och jobba 07.00 och att det va en bil jag hade lånat. Men det visade sig att man kunde ta sig in genom en dörr för att sen dra i ett snöre så åkte grindarna upp igen *puh*. Jag va såå trött när vi körde hem att vi fick stanna på vägen oh ut och hoppa en sväng. Som tur va så hade vi lite godis i väskan med så jag fick socker i mig.
I går va det den stora dagen, födelsedagen innan 30 årsdagen. Började med skönsång på hög nivå 06.20, TACK T! Sen blev det kort från Annika på jobbet, ring av Kheira, tack snälla och blomsterbud från Linda och Minna. Älskar er!
Jobbade till 13 och sen bar det av till Malmö efter att jag lämnat av en bit chokladtårta till Stalle, hoppas den smakade. I Malmö blev det en klänning och världens finaste väska, dock lite dyr :( 800:-. Men jag fick pengar av farmor idag så då känns detv genast bättre. Hem i 200 blås från Malmö för att infinna mig på Bar-B-Ko 19.00. Där mötte jag upp Dijana och Emma. I väntan på herr Tjärnvall så tog vi lite dricka och beställde förrätt. Jag tog en carpaccio och ett glas rosevin. Fick finfina örhängen av mina girlfriends. Sen när Martin kom blev det varmrätt coh för en gångs skull tog jag grillspett och inte skaldjursgrytan. Till det blev det Roodebergs röda. Det va sååå trevligt och gott. Tjärnavall bjöd på hela kalaset, vilket han absolut inte skulle. Men tack underbara Martin för att du e du!!!  Under hela dagen trillade det in en massa sms och jag blev så glad av att jag har sådana vänner som jag har. Finns inte bättre... <3


Malmö i mitt hjärta...

Tja, denna veckan har gått som bara den. I lördags va jag och Dijana på T-baren efter en superstressig dag. Det va väl sådär på T. Men det va smaskiga drinkar på Cohi innan...
I måndags va Dijana här och vi käkade Kosan *mums*. Tanken va att vi skulle ut och gå, men vi pallade inte när det väl kom till krita.
Itisdags bar det av till Malmö för att avnjuta lite underbar musik. Brujar ju åka ner 1 dag varje festival men i år fick det bli med annat sällskap... Men ett bra sådant! Tanken va att vi skulle uppgradera våra mobiler innan första konserten började, men vi fastnade på H&M, var annars. Köpte en fin kavaj och en sååå söt väska. Sen yrde vi fram längs gatorna och ner till Mölleplatsen. Tog en cider i väntan på att Ane Brun skulle kliva på scenen. Och när hon gjorde det så gjorde hon det med bravur. Gud, vilken underbar människa! Va helt förtrollad av henne... Så vackert och rent.



Sen va vi tvungna att fylla våra tomma magar och det fick bli afrikanskt spett med friterade sötpotatis och jordnötssås. Riktigt gott! Efter det blev det en öl på Harrys med D och hans bror, det va väldigt trevligt. Kl slog 21.30 och hjärtat slog som bara den i bröstet. Där kom han upp på scen... Anders Wedin - Moneybrother


Shit, vilken konsert!! Himmelrike... Sen avnjöts en pannkaka med choklad och en langos som stod mig upp i halsen hela vägen hem. Det gjorde ju inte saken bättre att ngr jäkla snorungar valde att kasta en påse full med spyor genom tågvagnen. Förutom det så va dagen helt underbar på alla sätt och vis. Tack så mycket Dijana!

Igår va det biotajm med Jenny, Dijana, Emma och Linda, Vi tittade på Mama Mia. Den va sååå  glad den filmen. Riktigt bra. Rekommenderar den varmt till er som funderar. E ju inte så mycket för musikaler annars men denna va super!



Idag har jag varit ledig men har spenderat hela min förmiddag med att städa och prata i telefon. Men sen hann jag med en sväng på stan och va och pumpade min hoj. Körde ut en sväng till Fjällinge med för att hälsa på Andersson/Nilsson. Vi ska ju ha kräftskiva ihop nästa helg, ska bli skitkul! Både Jenny och jag blev ABBA-inspirerade igår så det ska spelas den 30/8. Nu i kväll e det tvätt på schemat och Linda va här en sväng för att få hem sin saknade dator som M fixat. Vi lyckades bli inlåsta i hissen med i ca 30 min, med en kissnödig Minna. Attans kebab! Nu e det faktiskt dax att ner till tvätten och jag måste ju ta de förbannade trapporna...*grr*.

L, du ska veta att du e en underbar människa som jag e evigt tacksam att jag fått lära känna. Du e unik!!!
Love U
Puss

Dagens lyckligaste:
Denna veckan har varit underbar. Har såå fantastiska vänner! Love U!

Vänner e de som lyfter en när ens egna vingar inte orkar bära...




Det gör ont...

när jag tänker på det! Du sa att det aldrig skulle bli såhär... Du ljög!


Solen lyser och jag med den...

Jaha, då va det mittvecka och jag sitter på mitt underhållande jobb.
Jobbade hela helgen men det fick bli en liten runda på Banken i fredags med Linda och Dijana. Ilördags körde jag upp med mat till mekanikerna.
Isöndags va det jobb på dagen och sen en liten runda hos mámma med syskonen. Moster, hennes man och kusinerna va nere från Linköping. Sen dukades det fram till liten kräftskiva hemma hos mig. Emma och Dijana höll mig sällskap. Vilket brye det kan va med kärlekens "vara eller icke vara"... jag säger bara "Lev i nuet".
I måndags fick jag ta en tur till Malmö igen för min underbara klänning visade sig innehålla ett HÅL :(. Men det fanns som tur va fler så jag synade dem i minsta detalj och valde med omsorg ut den som va underbarast! På kvällen blev det fika med Jenny, Johanna och Dijana, NICE! tack för kommentaren, Dijana. Den värmde <3
Igår va det tvätt på schemat och sen va jag och Linda och lämnade hennes dator på Mats jobb. Fick en guidad rundtur som jag inte förstod mycket av :S. Sen när jag ändå va ute och körde så passade jag på att besöka Fes i Österslöv en stund. Hon e ju förlovad och allt nu. Ja, vilken historia det va! Stackars Pether! Hihi
På väg hem därifrån ringde Tjärnvall så jag svängde inom där på en snackis. Peak-Micke va med på plats.

Nu e det jobb och det va äcklig mat på jobbet så jag hoppas Linda kommer och köper med ngt till mig på vägen... Tänkte jag skulle ut och traska en runda ikväll, försöker få med mig Dijana. Ta tag i ditt liv, Diana!! Ja så va det ju... Glömmer ju så lätt ;) Men jag kan ju kolla på denna bilden så blir jag kanske påmind, hihi




Shoppingdag med huvudbry och fot-trötthet

Har snart jobbat en vecka efter semestern och det e inge skoj alls :(. Sen ska ju de bästa på jobbet gå på semester på måndag och lämnar mig alldeles ensam kvar... Men det får väl gå.

Idag har jag, Linda och hennes dotter Minna varit i Malmö-landet. Begav oss vid 10 och e precis hemkommen 20.30. Det va en lång dag med en hel del shopping, 4500 kr fattigare nu. Det blev en jättefin spets -och tyllklänning i en dimgrön färg. 2 svarta kjolar, e bautaväska, en höst/vinterjacka, en spetstopp och en mugg till jobbet. Allt från min underbara avdelning på H&M. Hade inte den funnits hade jag fasiken inte haft ngr kläder i min garderob. Stod lite i valet och kvalet ang jackan. Känns lite tidigt att köpa vinterjacka nu, men väntar jag så kanske det inte kommer ngn jag vill ha och då e denna säkert slut. Köpte iallafall hem den för att tänka på saken.
Jag fattar inte var barn får sin energi ifrån. Minna har gått på speed hela dagen och haft 1000 frågor i timmen.
Passade på att äta glass med på David Halls-bron. Rönneholmsglass <3. Tog det gamla beprövade som Jenny en gång tipsade mig om - 1 kula choklad och 1 kula hallon. Så underbart gott. Men när vi satt på trappan och åt glass så såg vi en man som satt nere vid vattnet på andra sidan. Han satt och höll sig för huvudet och det rann massor av blod från hans huvud. Efter en kort stund kom ambulans, brandkår och akutteam. Det visade sig att han hade hoppat från räcket 2 ggr tidigare och när han skulle hoppa en 3:e gång så va det ngn som puttade honom och han kom med huvudet före ner. Tydligen tjänade han penga på att hoppa där. Ja, va säger man!
Efter Malmö-stad blev det en tur till Ikea med gourmet-middag. Sen va tanken att Minna skulle va i leklandet medans vi handlade för då va vi ganska trötta i huvudet, både jag och Linda, Men nej, leklandet stängde tidigare idag för det skulle vankas BOLLTVÄTT!!! Blev iallafall en lampa och en vas till mig och lite presenter till en underbar vän.
Nu sitter jag med bultande värk i fötterna och en vingabröten rygg!! Kanske ska packa upp allt nu och kolla vad mina pengar har gått till...


När hände det??

Det bara blev höst helt plötsligt!! E inte riktigt beredd på det... Ska man hänga undan all oanvända klänningar nu eller sommaren kommer igen?


mmm, dax att ta tag i sitt liv IGEN!!! Konstigt att det aldrig blir så, förstår inte vad jag gör för fel?? Hahaha

RSS 2.0