Malmö i mitt hjärta...

Tja, denna veckan har gått som bara den. I lördags va jag och Dijana på T-baren efter en superstressig dag. Det va väl sådär på T. Men det va smaskiga drinkar på Cohi innan...
I måndags va Dijana här och vi käkade Kosan *mums*. Tanken va att vi skulle ut och gå, men vi pallade inte när det väl kom till krita.
Itisdags bar det av till Malmö för att avnjuta lite underbar musik. Brujar ju åka ner 1 dag varje festival men i år fick det bli med annat sällskap... Men ett bra sådant! Tanken va att vi skulle uppgradera våra mobiler innan första konserten började, men vi fastnade på H&M, var annars. Köpte en fin kavaj och en sååå söt väska. Sen yrde vi fram längs gatorna och ner till Mölleplatsen. Tog en cider i väntan på att Ane Brun skulle kliva på scenen. Och när hon gjorde det så gjorde hon det med bravur. Gud, vilken underbar människa! Va helt förtrollad av henne... Så vackert och rent.



Sen va vi tvungna att fylla våra tomma magar och det fick bli afrikanskt spett med friterade sötpotatis och jordnötssås. Riktigt gott! Efter det blev det en öl på Harrys med D och hans bror, det va väldigt trevligt. Kl slog 21.30 och hjärtat slog som bara den i bröstet. Där kom han upp på scen... Anders Wedin - Moneybrother


Shit, vilken konsert!! Himmelrike... Sen avnjöts en pannkaka med choklad och en langos som stod mig upp i halsen hela vägen hem. Det gjorde ju inte saken bättre att ngr jäkla snorungar valde att kasta en påse full med spyor genom tågvagnen. Förutom det så va dagen helt underbar på alla sätt och vis. Tack så mycket Dijana!

Igår va det biotajm med Jenny, Dijana, Emma och Linda, Vi tittade på Mama Mia. Den va sååå  glad den filmen. Riktigt bra. Rekommenderar den varmt till er som funderar. E ju inte så mycket för musikaler annars men denna va super!



Idag har jag varit ledig men har spenderat hela min förmiddag med att städa och prata i telefon. Men sen hann jag med en sväng på stan och va och pumpade min hoj. Körde ut en sväng till Fjällinge med för att hälsa på Andersson/Nilsson. Vi ska ju ha kräftskiva ihop nästa helg, ska bli skitkul! Både Jenny och jag blev ABBA-inspirerade igår så det ska spelas den 30/8. Nu i kväll e det tvätt på schemat och Linda va här en sväng för att få hem sin saknade dator som M fixat. Vi lyckades bli inlåsta i hissen med i ca 30 min, med en kissnödig Minna. Attans kebab! Nu e det faktiskt dax att ner till tvätten och jag måste ju ta de förbannade trapporna...*grr*.

L, du ska veta att du e en underbar människa som jag e evigt tacksam att jag fått lära känna. Du e unik!!!
Love U
Puss

Dagens lyckligaste:
Denna veckan har varit underbar. Har såå fantastiska vänner! Love U!

Vänner e de som lyfter en när ens egna vingar inte orkar bära...




Kommentarer
Postat av: Fia

Det sista har du helt rätt i! Har du semester? kram!!!

2008-08-22 @ 07:23:33
URL: http://meandmyshoes.blogg.se/
Postat av: Linda

Tusen tack!!

Sitter o väntar på att du ska komma o hämta mig. Ska ner till festivalen i Malmö! Ska bli riktigt kul! Kärlek till dig för att du e du....

2008-08-22 @ 20:44:05
URL: http://annorlinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0