Trevlig helg i goda vänners lag...

Japp, så kan man sammanfatta det. I fredags va det middag på Bykrogen i Österslöv. Det va "Rockafton" och grillbuffé. Verkligen jättegott. Musiken kan jag inte va lika positiv till, men de va inte så gamla så man får ha lite överseende. Men det va riktigt trevligt att umgås med mina vänner, fan vad vi skrattade.
- Jag går och lägger mig nu, krya på dig!!
Det va Rilles kommentar till sin gravida halvthysteriska sambo. Han hade även en annanteori och det e att killarna aldrig kan vinna i ett samtal. Som detta t ex:
- Ser detta bra ut? (tjejen frågar killen om klädvalet)
- Ja, det gör det
- Fan, vad du ljuger!!!

Samma samtal fast han ändrar svaret:

- Ser detta bra ut?
- Nej, det gör det inte.
 - Fy fan va taskig du e!!!

Hmm, hur lätt kan det va att va kille??? Ja det va riktigt underhållande att lyssna på Rilles alla teorier. Och sen lilla Pether som inte säger så mycket och sen helt plötsligt kommer det ngt ur honom, utan förvarning. Vackra Terese med  sin mage. Snart e det dax för henne och Pether att bli föräldrar. Kommer bli så underbart. Jag tror ju det blir en flicka, men vi får se om jag har rätt. Hon ska ha den 5 dec, Annika den 19 dec och Jennie den 21 jan.
I lördags va dte först en tripp till stan för att köpa skjorta till kvällen. Tydligen så dög alla tre jag valde ut. Sen va det fest i KFF:s klubbstuga. Dijanas mamma fyllde 50 år och det va väl ca 30 pers på plats. Det va mycket trevligt med god mat och hög musik. Och sen det bästa: DUVANDERS CHOKLADTÅRTA MED HALLONMOUSSE.
På torsdag ska jag och Dijana på klubbkväll på MakeUpStore och innan blir det väl en fika på Fenix. Sen e det jobb hela helgen :(

Torsdag..

e den absolut TRÅKIGASTE tv-dagen! Och eftersom jag tvättar och råkar vara hundvakt så känner man sig lite låst hemma och vad finns det att göra här då??? Jäkla tv-utbuds-Nissar!

Porrtavla i Kivik och 200kr kakor!

Asade mig tillbaka till jobbet i tisdags, inte ett dugg friskare men mycket fattigare. Har varit helt slut efter jobbet hela veckan. Bara sovit och sovit. Har faktiskt mest varit hemma och tagit det lugnt, har inte orkat annat. Men i fredags kändes det lite bättre och jag kunde upp på stan och fika med Dijana. Blev det vanliga Fenix. Alltid mycket folk och trevlig personal. Oxå ett av få ställen i Kristianstad som gör en latte VARM! Eftersom jag måste ha det jag dricker riktigt varmt från början för att jag ska kunna dricka hela så e detta ett problem när jag på andra ställen bara får en ljummen latte. Kan inte ens dricka hälften för sen e den för kall för min smak. Ja, vilket världsproblem.
Efter vår fika stacka jag upp på Mässen och hjälpte till. Sen blev det ngr drinkar i baren och en runda till Harrys. Kände mig inte riktigt i högform så jag stannade inte så länge.
I lördags va det stan och fika med Andersson, mycket trevligt. Hem och bytte kläder och sen va det bio - Patrik 1,5. Den va riktigt bra. E inget större fan av svenska filmer men den va riktigt rolig. Efter filmen blev det middag på Kippers. Tog gösen och Creme Brulé, mycket smarrigt. Avslutade med en caprinia på Harry´s.
Igår blev det frukostbuffé på Sandhem och sen tog bilen oss till Österlen. Va nere i Kivik och skulle hitta den förbannade äppeltavlan. Ingen av oss visste vad den va men jag tyckte ju att rent logiskt så borde den va på Kiviks musteri. Ehhh NEJ! Men vi köpte lite annat smått och gott i deras butik. Hamnen nästa för att uppleva denna tavla. Tycket nog den va lite porrig med nakna bröst ;) Men vilket jäkla jobb och stå och peta in 35.000 äpple mellan en massa spikar.
Körde vidare till Glemmingebro, till Olof Viktors där det blev fika. Stod i valet och kvalet ang alla goda bakverk. Slutade med en Kie Lime paj och té. Men när jag satt och njöt av denna ångrade jag mig och önskade att jag tagit chokladtriangeln. Så det fick bli en sådan med ;) Usch vad jag mådde illa sen. Väl hemma blev det slapp på soffan och film. Underbar helg!



Håll med om att den e lite porrig, hihi.

Rastlös

Blir man av att vara hemma. Har ju varit hemma sen i onsdags och e inte ett dugg bättre, snarare tvärtom :( Hostar ju så lungorna e på väg upp. Riktigt jobbigt.
Köpte en så fin klänning från Indiskan så visar det sig att den e sönder :( Dumma! Ville klaart ha en ny, men då visar det sig att alla klänningarna släpper på samma ställe. Så det blir till att laga själv och det e ett riktigt skitjobb. Men jag fick tillbaka halva priset.

Den högra klänningen e det. Underbart vacker.

Tror jag ska jobba imorgon. Har ju varit hemma länge och det har inte gjort ngn nytta alls, mer än att jag e fan så mycket fattigare nästa månad. Skit med.

Fia: Hämtade bilder på mina skor jag köpt me´n de gick inte att lägga in. Får väl fota dem själv och lägga in sen.

*Host host*

Usch ja, då va man hemma från jobbet idag. Det finns fan ingen tråkigare än att bara va hemma en hel dag. Jag har myror i kroppen!
Va ledig igår så det blev en tripp på town. Hittade faktiskt lite kläder på MQ. Ni som känner mig vet att detta sällan förekommer då jag sponsrar hela min förmögenhet till H&M. Nu e ju bara problemmet den ännu mer tomma plånboken... Hängde undan till idag i hopp om att ngn skulle ha lagt pengar i min plånbok inatt. Men där e inga ännu så länge. Ska se om jag kan hitta ngr slantar i ngn gömma...
Efter stan blev det besök hos Andersson/Nilsson. Härligt med arga barn :)
Igår kväll va det hockey igen, Hör och häpna... Denna gången va det inte så tråkigt alls, nästan roligt. Hade med mig Tina, Ulla, Jennie och Rille. Träffade Bias och min Fis med. Sen kollade jag på Världens Härligaste Män, hade ju sett på reklamen att Martin Nygren skulle va med. Tänkte att detta kan man bara inte missa. Sen va det sängen efter en pratstund med M.
Sen vaknade jag och kunde inte andas genom min näsa för den va heltäppt :( Behöver ju upp på stan och köpa mina kläder för mina icke befintliga pengar. *grrr*, hatar att va sjuk. Borde väl va hemma imorgon med men det kostar så förbannat med. Ringde en tjej från Mary Kay innan och ville ge en hudvårdskonsultation gratis. ORKA planera sånt när men e sjuk, men det fick bli den 23 okt. Snart kommer det soppa hemlevererat till mig :)


Världens sötaste Vilmer

Utflykt och present!

Idag fick jag slita mig från 2 par av de inköpta skorna *snyft*. Sen "råkade" jag springa förbi ett nytt par på vägen ut som jag tvunget skulle lägga undan. Sen va det Ikea och Nova Lund. M skulle köpa jacka och kolla på garderober. Hittade en mycket fin JL jacka på MQ som han köpte. Jag hittade med en massa fint, men min plånbok va så tom den bara kunde va. Köpte iallafall en ring för pengarna jag fick tillbaka när jag lämnade ringen jag fick när jag fyllde år av Kheira.
Hostar och hostar hela tiden. E så törr i halsen att jag skulle vilja dricka en liter olja eller ngt.
Imorgon blir det nog fika med Dijana, känns som en evighet sen vi fikade, På onsdag e det hockey med Dijana, Tina, Jennie & Rille och kanske "Tony". Torsdag ska jag ut och äta med Jenny och på fredag e det fika med Fes efter jobbet. Späckat schema som vanligt :)

Fick present idag!!! Tack snälla M. Han hade snappat upp precis vilken kamera jag ville ha och köpt den. Verkligen jättesnällt.

Den rosa fick jag :)

Ledig dag

Just det, det har jag haft idag. Städade och fejade på förmiddagen. Sen blev det en lite shoppingtur på stan. 3 par strumpbyxor, för det kan man aldrig få för många av. Har ju mina favoriter på Lindex. "Support" heter dem och de e lite stummare vilket göra att de håller allt på plats lite bättre :) Kan ju behövas. Det blev 2 par svarta och ett par plommonlila. Hängde undan en kofta och en klänning, men just nu e inte min plånbok med på noterna. Köpte ju 5 par skor häromdagen och har inte tagit beslutet om vilka som måste åka hem till skoaffären igen :(. Det blir ju synd om dem. Här har de en ´massa kompisar ju.
Ikväll ska jag göra egen müsli, men det fattades grejor till den på Maxi så jag har skickat bud på annat håll. Sitter nu med mitt Äppelkaka-te och kurrar i soffan. Va ute med hundarna innan och då valde himlen att totalöppna sig och jag blev dyngsur. Hundarna likaså. I helgen e det jobb som gäller.
Hmm, har försökt hitta en fin plommonfärgad ögonskugga utan lycka. Någon som vet ngn fin??

Ciao ♥

RSS 2.0