Älgfärsbiffar och Class

Då va det måndag igen! Fick sovmorgon för jag har kvällspass idag. Men jag hade ett missat samtal nu när jag vaknade från jobbet. De hade lämnat ett meddelande där de undrade om jag vill jobba dag istället för de va en man back idag. Konstigt att jag inte hört min mobil :S.
Denna veckan har jag inte haft ngt extra jobb. Utan det har fått bli en del fikande istället. Kan bocka av Fes, Jennie, Dijana, Stalle, Tina och Olofsson från listan :). I torsdags va jag hos Stalle och kollade på Madagaskar 2, den va jättebra.
Pingvinerna va helt klart bäst! 



Hade en supertrevlig fredagkväll med Jennie och Rille. I lördags mötte jag upp Ankan och Wärme på Fenix för att gå igenom kvälls meny. Jag hade ju då redan gjort desserterna kvällen innan, så jag hade mitt klart. Det blev Vit chokladpannacotta med hallon och Creme Brulée med rabarberkompott. Efter fikan åkte jag och Tina till Maxi och handlade allt som behövdes. Klockan 17 kom tjejerna och Tina och Ankan fick slåss i köket medans jag och Jenny minglade med rödvin. Till förrätt blev det avokado med skaldjursröra. Varmrätten bestod av älgfärsbiffar, rostade rotfrukter och en kall timjan- och senapscreme. Mycket mumma va det!
Efter 4 flaskor vin blev det färd till Banken där vi intog varsen cider. Shit va kallt det va ute! *Brrr*
Vid 01 gick vi bort till Class men där valde Jenny och Ankan att överge oss... De hade skjuts hem då och bor man på landet får man ta det när det erbjuds. Jag och Tina köpte varsen drink och sen minglade vi runder. Berusningen uteblev denna helgen med. Jag valde att traska hem lite innan det stängde.



Igår va jag ute och traskade i det fina vädret med Stalle och hundarna. Kallt men skönt! Sen kollade vi på lite film och käkade pizza. Gjorde ett tappert försök att klippa Fille med.
Nu ska jag göra vid mig för att sen fika med Fes. Hennes baby vill inte komma ut än...

Kram kram

Bultande fötter och hundförsvinnande

I veckan blev det fika med Dijana, har inte träffats så ofta på sistånde. Men nu fick vi ha lite "catch up" tid.
I fredags va jag hos Jönsson och käkade frukost med världens bästa Fisen. Sen va det  jobb hela kvällen. Kollade på Idol mellan vaven och undrar när den förbannade Johan ska åka ut?? My God!
I lördags va det jobb på Hemmet 7-15 och sen fortsatte det på M 17-03.. Shit My God, mina fötter sen. Kastade mig i duschen när jag väl kom hem. Sen va det ett helvet att somna. Sov uruselt hela natten. Så igår kände jag mig riktigt bakfull fastän jag inte fått i mig en droppe alkohol. Gick som i en trans hela dagen. Skrattade som en liten fjant åt trams. Men man har ganska kul då. Saknar min gamla bakfylledagar med min Emma :( Fast jag saknar ALLA mina Emma-dagar. Men det e väl bara att acceptera att människor går vidare och man kan inte ha dem kvar hur mycket man än vill. Jag som sällan e egoistisk e det i sånna fall. Vill ha kvar de människor jag älskar och som betyder mest för mig. Men tyvärr bestämmer inte jag detta :(
Men du ska veta att jag saknar dig Emma! JÄTTEMYCKET!
I natt har jag drömt att jag passade Fille och vi va ute bland en massa folk och när vi kom in i hissen så  hade ngn skurit av kopplet och Fille va borta. Shit, va jag letade och kallade. Vågade inte ringa till Stalle och berätta. Hittade en massa hundar med samma färger som Fille med det va aldrig han. Usch, va hemskt det va. Hittade en hund som höll på att drunkna i en pool som jag räddade men det va inte heller Fille.
Idag blir det fika med jättegravida Fes, hon e så fin med sin mage. Får se om jag har rätt att det blir en flicka. Ska pinna uppom med min klänning till skräddaren och se om de kan rädda den. Köpte förresten 2 andra klänningar i veckan, på HM så klart. Sen har jag ju beställt en hel del med... Så duktig så, på att spara sina pengar till den där resan. NOT

Denna blev det och en till som jag inte hittar bild på.

På onsdag e det frukost på Sandhem med Annika och sen jobbar man kvällen. Fredag ska jag till mitt favvoställe och käka med Jennie och Rille. Känns lite konstigt att gå dit utan B.
Sen på lördag ska jag, Tina och Olofsson ha mat- och vinkväll. Ska bli så kul. Jag har sagt att jag kan ansvara för desserten. Tänkte kanske gör 2 olika. En vit chokladpannacotta och en Creme Brulé med rabarberkompott. Vi får se.
Nu e det duschen som gäller. Måste hinna upp till skräddaren innan fikan.

PUSS
D


Power-shots och extra jobb

Veckan som gick, den gick som bara den. Jobbade extra både tis, ons och fredag. Sen va det dop i lördags. Det va Björnes flicka Leonora som döptes. Jag gick dit med Stalle, Emelie och Cibbe. Först va vi i kyrkan i Önnestad och sen i församlingshemmet. Alltså att folk inte kan göra ngt åt sitt utseende. Visst man får se ut som man vill, men man behöver ju inte förvärra situationen. Björnes syster hade typ slappekläder och mina absoluta favoriter, FOPPATOFFLOR! Rosa med... Det har man väl för fan inte på ett dop?? Men det va underhållande.
Kl. 16 va det fortsättning i Vinslöv med fest. Mycket trevligt men alldels för tidigt att börja dricka. Stalle tyckte vi behövde börja med Power-shots, som då visade sig vara hälften sprit och hälften Red Bull. Så när kl va 19 va man bra i gasen. Jag fick lift med en husbil in till stan vid 21 tiden, för då mådde jag inte hallon. Då bra det av till Paulina och Mårten där Tjärnvall befann sig. Det blev mest vatten att dricka där för jag behövde verkligen inget annat. Hade en så sjuk hicka med halva kvällen. Borde finnas alkolås på mobilen, det hade jag behövt den kvällen. Tack alla snälla som inte svarade!!! Ni klarade er undan ;) Jag mötte upp Stalle och Emelie vid 23 då vi fortsatte festa hos Roger. Sen bare det av till Grand där det knappt hade hunnit komma ngt folk. Träffade Tjärnvall & Co och tog ett par shots med dem. Sen kände jag att det va nog dax för mig att gå hem.
Söndagen spenderades mestadels i sängen och sen va jag en liten sväng hos pappa för att fira Fars-dag.
Nu e det Vänner, my favorite.


Träden sjunger...

...snart e hösten förbi och vintern träder in.
Det e mysigt när det e riktigt kallt att krypa ihop i soffan med ngn man tycker om och dricka en kopp rykande hett té.
Det där att tycka om ngn... Det e inte alltid så lätt. Man håller så fruktansvärt hårt i sitt lilla hjärta att man troligtvis skrämmer bort den man tycker om, i rädslan att bli sårad. Istället  står man kvar med sitt lilla hjärta men utan ngn att ge det till. Varför vågan man bara inte älska? Om det sen skulle vara fel, så kommer det ju gå över, det vet man. Men man vet oxå att det gör förbannat ont under tiden. Jag e rädd! Verkligen rädd att älska ngn. Innebär det då att jag ska va själv istället? Vem orkar stå kvar och kämpa för min kärlek? Vill bara få va lycklig igen. Eller vill jag verkligen det?? Det e det jag inte riktigt vet. Man måste våga för att vinna, heter det ju. Men om man inte vågar då? Då vinner man aldrig. Hur lär man sig att våga? Vill våga!

                                                                

RSS 2.0