Siesta!

Japp, nu e det klart. Köpt min biljett och hittat ngr stackare att haka på. Ritat i spelschemat och letat fram regnponcho, som jag förhoppningsvis inte behöver använda. Men det gäller att vara förberedd. K fyllde år igår så jag ska träffa henne idag e det tänkt. Igår va det fika med Dijana, längesen sist. Fick sms 07.40 imorse om jag ville med till Ikea. Sov människor, sov!!!  Kanske hittar man present till K där... Hoppas solen tänker hålla sig framme så allt torkar för stackars E som befinner sig på festivalen redan. Undra hur det här armbandet ser ut som man får på festivalen? Hoppas det e av tyg för jag ska jobba både fredag och lördag på dagen och det blir ju lite jobbigt om det e sånt där av papper. Men det kan det ju knappast va kom jag på, för det kan man ju rycka av. Blåser som bara den ute. Nej nu får jag nog slänga i mig lite frukost innan J kommer.

På återseende
D

Brist på sol och goda vänner

Just nu hämtar abulansen ngn här nere. Jag ser ju detta genom mina panoramafönster. I dessa lägen e det ju bra, men annars kan det va lite jobbigt med tanke på ens nakenhet man har stundtals. Det va visst en gammal tant såg ja nu när de lyfte in henne. Men hon rotade i sin handväska så det va nog inte så allvarligt. Sitter och väntar på det fina vädret som SMHI lovat idag. Verkar inte som solen har kollat in sina arbetstider där. 
Helgen va super. I fredags va det fika med Wärme på Fenix. Blev en massa snack och ett par glas rosévin med. Härligt!
I lördags va det först en snabb runda på Novalund och sen bar det av till Österlen där vi mötte upp Jennie och Rille och käkade. Så mysigt. Vi hade missbedömt avståndet från Lund till Kivikså vi blev ju lite sena. Men jag skyller allt på M :)
Köpte 3 tunikor på Gina Tricot och M köpte finfina shorts och en rödrutig skjorta. Avslutade kvällen i Hammar med vin och snacks. Men när jag bara kunde kolla med ett öga var det dags att lägga ner. Hmm, nu ser det ut som det ska spricka upp... Rille skulle upp tidigt för att skyffla 7 ton singel. Lagom kul.
tänkte ju att jag ville gå på Siesta men har ingen att gå med.. buhu! Varför måste alla ha barn samtidigt? Jobbar på dagarna så jag tänkte ju bara köra dit på kvällarna. Men där e ju en del band jag vill se. Ja ja, vi får se hur det blir med det.

D

No danger on the roof

Idag får pappa komma hem igen! De kranskärlsröntgade honom i onsdags och där va 6 stora proppar på ena sidan hjärtat som de fick bort. På andra sidan va där lite förträngningar men det va inget att åtgärda för där hittar blodet andra vägar. Har varit tuffa dagar för en annan oxå. Livet e känsligt! Man vet aldrig när och hur det ska ta slut... Det konstiga va ju att han inte märkt ngt och enda anledningen till att de hittade detta va att han skulle in och göra en arbetsbelastning på CSK, där man cyklar och e uppkopplad till en maskin. Innan han skulle upp på cyklen tog de lite prover och såg att dessa inte såg bra ut och skickade därför ner honom till akuten igen för kopleterande prover. Ett tu tre så va han inlagd på HIA med blodförtunnande och sladdar överallt. Som pappa sa: " Jag skulle ju bara hit och CYKLA" .
Men skönt att han får komma hem nu och att han ska försöka sluta röka och börja motionera.
Själv jobbade jag igår för att se om ryggen pallade och det gick bra. Känner av det lite idag men det beror nog på att M har en kass madrass. Eller kass kan jag väl inyte säga men det e stor skilnad från den jag har vilket gör att ryggen protesterar vilt när den sover varannan natt här och varannan där. Snart upp på stan och fika med Defrost Heat (Tina Wärme för er som inte kan engelska ;) ) Sen får vi se vad som händer. Imorgon e det Österlen som gäller.

Kram D

Tänker på dig...

Fick precis ett samtal från pappa. Han ligger på HIA (hjärtintensiven) och ska stanna där ett tag. Han har eller har nyligen haft en hjärtinfarkt så de ska göra en kranskärlsröntgen och kanske operera. Min hjärna går på högvarv nu...

D

Ryggen strejkar

I söndags valde min rygg att strejka! F.. vad ont det gjorde. Kunde inte sitta, ligga eller stå. Jag blir så frustrerad när jag har ont. Det högg konstant i ryggen. Väl i sängen, som för den delen inte gick bra alls att lägga sig i, kunde jag inte rubba mig en centimeter. Ville flytta kudde lite med det sa STOPP! Sen kan man ju inte ligga i exakt samma ställning, men minsta lilla förflyttning tog typ 5 min för det gjorde sååå ont. Jag lät ju som en gammal kärring där jag låg och kved. Jag va ju helt hjälplös. Sov kanske 1 timme den natten. Ringde mitt jobb vid typ 04 och sa att jag inte kunde jobba som i måndags. Hela dagen igår låg/satt/stod jag här hemma. Kunde dagen varit längre? I o m att man har ett fysiskt arbete så vågar jag inte mig på att jobba förrän det e helt bra. Idag e det bättre men långt ifrån bra. Hugger som bara den i vissa lägen. E hemma från jobbet idag med, rik blir man! NOT  Sen e jag ledig imorgon och  jobbar kväll på torsdag. Får se om det går. Va och köpte Voltaren igår och stoppade i mig, men utan resultat. Tar kanske lite tid innan det verkar. JAg som aldrig äter piller, men även jag har en gräns. Nu va den nådd när det gäller smärta.

D

even more...


More...


Some good music


Helt slut som artist

Shit vilket arbetspass! Jobbade på mitt andra jobb igår, kl. 15-02. Vi jobbar ju långa pass på hemmet med men där kan man sätta sig lite då och då. Det kan man inte när man e servitris. Jag tog baren så jag stod upp på typ samma ställe i 11 timmar. Lagom ont i fötter och rygg. Men det blir fina pengar i plånboken :) Man får ta det onda med det goda. Kom hem 02.00 inatt, helt slutkörd. Då strejkar hissen, så jag fick GÅ upp alla 4 våningarna. Inte riktigt det jag såg fram emot då. Tog av mig skorna och trodde jag skulle dö när jag satte ner fötterna på golvet. Kändes som jag gick på en spikmatta. Slängde mig i sängen efter en snabbkoll på nätet. Kroppen vill bara sova men huvudet e så uppe i varv att det inte går. Sover oftast jättedåligt när jag har jobbat så långa intensiva pass. Man har sån värk i hela kroppen och ens fötter pulserar. Vill helst sova med fötterna hängandes utanför sängen för det gör förbannat ont att ha dem liggandes mot madrassen. Men man har ju ngn konstig nojja att det ngn ska ta ens fötter om man har dem utanför. Har vaknat massor med gånger i natt :( Så idag känner jag mig lagom bakis i huvudet. Det gjorde förbannat ont fötterna idag med. Känns som man har en massa blåmärken på fotsulorna. Så, nu har jag klagat lite. Men jag e glad att jag har det jobbet med. e bra med en extra inkomst så man kan unna sig lite ibland.
Ser att solen skiner utanför fönstret. Undra vad man ska göra av denna dagen? M tyckte vi skulle gå en runda, men jag tror mina fötter kommer protestera högljut av att bli nertryckta i de skorna i dag igen. Jag va lite sugen på Novalund... Eller blir det en runda till JJJ och Rille. Får se vad dagen har att erbjuda. M tyckte att det kunde va en bra upplevelse för mig att gå en runda på stan och inte kunna handla eftersom det är stängt. Kul! Eller inte...

Va hos Petra (P hår & design i Arkelstorp) i fredags. Fick klippa en bra bit på håret för jag hade en del kluvna hårtoppar. Jag som sparat så länge och så måste man klippa så mycket *snyft* La lite ljusare slingor med nu till sommaren och luggen fick va denna gången så klipper jag nog den till hösten igen. Men det e skönt att få bort den från ansiktet på sommaren. Annars trivs jag bra med lugg. Sen ska jag bli såååå duktig på att göra inpackning. 1 ggr i veckan va det ja!


Ha en skön dag i det fina vädret
D

Troskris och obokad tvättid

Idag har varit en ledig dag. Imorse körde jag K till Arkelstorp för hon skulle klippa sig. Blev hur bra som helst. E precis hemkommer från Annika. Har varit och kollat in deras nyköpta hus i Vä. Inom Sommarlust och postade ett paket till H&M. Tänkte jag skulle börja tvätta lite innan och kollade så det va ledigt och det va det, MEN... Jag har på ngt vänster lyckats schabbla bort min tvättid i kväll. Så nu har jag bara 1,5 timmar på mig att tvätta. Fick lite panik eftersom det e troskris. Använder de där "nödfallstrosorna" nu. Jäkla tur att jag kunde tvätta lite nu iallafall.
Igår va det dop. Lille Max blev Per Max Milton. Har lite svårt att sitta tyst och stilla i kyrkan, gillar inte riktigt den miljön. Men det hela va över på 45 min och sen va det samling hemma hos Jönsson/Nilsson/Friberg. Smörgåstårta och marängtårta. NICE! Köpte en servis med Pingu på till honom.
På fredag e det min tur hos frissan. Ska klippa och färga. Får väl bli ljusare nu till sommaren och sen lite toppar på det. Det bleks ju som bara den på sommaren, ja om det e fint väder så klart. Nä, nu får jag väl ner och passa maskinen så jag hinner slänga in en till innan tiden e ute.


Bye
D


Underbar film

Va på bio igår och såg Slumdog Millionaire. Helt underbar! Se den om ni har möjlighet och gillar filmer som inte e action. Den satte sig rakt in i hjärtat. Det bästa jag har sett på mycket mycket länge.


Arbetande helg

Så, då var denna jobbehelgen över. Lång som attans har den varit. M har varit i Rom hela helgen med sitt jobb. Jag fick inte följa med :( Fick åtminstånde en parfym när han kom hem igår. Valde själv. Har haft DKNY Be delicious ett tag nu. E väl inne på flaska nr 4. Älskar den friska äppeldoften. Nu valde jag den nya Fresh Blossom. Den va inte riktigt lika frisk utan mer som namnet säger - blommig. Men den va supergod. Tack Hjärtat!
Älskar alla magnoliaträd som blommar nu (ja Tina, man kan prata om Magnoliaträd och ända va cool). Annars e jag ju inte så mycket för blommor och träd men det e ngt visst med Magnolia. Det ska jag iallafall ha i min trädgård. Om jag får en trädgård ngn gång. Då ska jag ha Magnoliaträd och Hortensia. För det är en fin blomma. Liksom som en boll full med blommor. Ser mjuk ut.
Det händer en massa i kroppen när det e vår. Man tycker om saker man annars inte gillar. Bara för det e fint väder. Mötte en katt häromdagen. Gillar inte direkt katter annars. Men denna katten va underbar. Stor och fluffig och alldeles guldig. Kom direkt fram och strök sig. Tror han med kände av våren. Flickan som ägde katten stod på tomten till huset när katten sprang fram. Hon kallade på den med lite panik i rösten. "Det e min katt, Simba kom!" Men Simba verkade gilla miig lika mycket som jag gilla honom. Ja, där ser man.
Ledig imorgon, kanske till Novalund med Jönsson. Nä, nu kommer M med sin nya bil. Ska ut och provåka den lite. Vågar inte köra den än. Den är ju hämtad idag. Och M e själaglad över alla finesser han har valt till. Bilen FICKPARKERAR SJÄLV! Man styr bara gas och broms. Den rattar själv in sig. Ja, dagens teknik.

RSS 2.0