I´m back

Hemma igen i tråkiga Sverige... Nä, nu ska jag inte va sånn! Men det e en helt annan atmosfär utomlands. Men det e skönt på ett sätt att va hemma bland sina saker. Har ju varken sett en tv eller dator på 2 veckor... Men det har varit skönt.

Italien va underbart och min Martin va perfekt resesällskap! Shit, va jag har skrattat dessa veckor *klick*. Och sovit ska vi inte snacka om, för det har jag gjort som aldrig förr. Va verkligen helt avslappnad, vilket e såå olikt mig. E ju energisk till 1000 annars. Men jag behövde verkligen denna vilan.
Vi har tagit varje dag som den kom och inte planerat så mycket. Varit ute med båt ngr dagar och kört runt hela Gardasjön en dag. Det e verkligen vackert där. Va i Verona en kväll och Venedig en annnan. Mycket vackert med alla gamla byggnader. St Markus-platsen vå så vacker på kvällen. Hoppade gondolfärden, e så förbannat dyrt.
Shoppingen va det lite sämre med, blev bara 2 par solglasögon. För det har jag ju inga sen innan... ;)
Igår va jag först en runda med emma i Balsby och sen en sväng på stranden. Men det va lite "jobbigt" på stranden :( Sen blev det fika med Dijana och sen en tur upp till Stalle och Göran. Åkte folkracebil med Stalle och SHIT va det gick! *wiiiiii* Han e bra min Stalle, en underbar vän som alltid finns där! Han e en sån människa som jag kan vara tyst med utan att det känns obekvämt.
Idag blev det plajan med Jennie, Rille och Maja. Sen va det fika med Dijana & Co, en runda på Mässen och hämtning av hundar. Ska va hundvakt nu när Stalle e i Stockholm och kör lacken av Trollet :) Lycka till!!

Bilder från Italien kommer sen...

        

        

        

Dagens lyckligaste:
Det som inte dödar dig, gör dig starkare!!

Italien...

här kommer jag!!
Japp, det blev lite hastigt och lustigt bestämt över en lunch igår. Martin behövde bara fundera ngrtimmar och sen kom sms:et där det stod: "Förbered dig för Italien" wiiiii
Ska bli helt underbart att komma iväg till sol och värme. Vet inte hur länge vi stannar men det blir väl ca 2 veckor. Sen e det åter jobb! Men då kommer jag va fulladdad med energi. Ska bara sola och njuta av den underbara maten.
Lite komiskt e ju att när jag kom hem igår så hade hela låssystemet kraschat i huset, så man kunde inte komma in med sina tags. Ytterporten stod öppen så in kom man, men det va värre med källaren. JAg som behövde min resväska och boka tvätttid. Så nu ligger alla saker över golvet här och jag hoppas fastighetsskötaren kommer snart...

Nä nu måste jag organisera vidare...

Hmm, skulle behöva köpa en kamera med idag...


Meningslös dag...

Usch, hatar verkligen dagar som denna. Tråkigt väder och alla e upptagna på annat håll. Det fick bli en walk i förmiddags och sen en till med Fes och Tilla. Sen blev det faktiskt vila på sängen vilket e väldigt ovanligt i mitt fall. Sen förbarmade sig Tjärnis över mig coh vi tog en fika på stan. HAde tänkt fika på Fenix men de hade stängt :( Så det fick bli fiket på Söder Torg, men det va ingen höjdare. Martin skulle ut och nattfiska! Han skulle fånga spättor :) Hoppas det går bra för honom.
Imorgon har jag inga stora planer, men på onsdag ska jag nog ta mig ner till Malmö- Måste byta den förbannade mobilen igen :(
Nu flyttar snart min frisör till Frankrike, kul för henne men tråkigt för mig :( E ju så glad att jag hittade henne för många år sen. Hon e bara såååå duktig och vet precis vad jag vill ha. Bättre finns inte.

Nä, nu e det tv som gäller

Godnatt

Dagens lyckligaste:
Äntligen....

Veckan som gått...

I tisdags va jag ju på lekland med Maja och Jennie. Det va riktigt skoj. Inte för att jag lekte så fruktansvärt mycket...:)men Maja va nöjd. Hon blev sminkad som en fjärill med...







I onsdags va det först heldag med Martin och sen arbete på Mässen med Emma. Det va första ggn för henne, men det gick superbra!!

I torsdags tog jag och älsklingen bilen och skulle köra till Båstad. Men vid Önnestad gick vår dröm i kras, bilen kokade. Så det va bara att bege sig tillbaka till stan för att ta den trogna Polon istället. Väl där strosade vi nere vid hamnen och satte oss för att äta lite. Riktigt mysigt! Körde inom Gottelandet på vägen hem och köpte lite snask :)

Fredagen va det middag med familjen för mamma fyllde år, GRATTIS!! Va och käkade på Östermalmskrogen, riktigt gott va det. Sen va jag uppe på stan med Linda och en sväng på Artilleristens innergård. Trevligt trevligt! Blev en langos med på vägen hem.

Igår va det äntligen Tivolirock! Men först fick vi fara land och rike runt med nycklar och skit. Va väl på plats vid 15.30, då jag och Emma mötte upp med Ragge & Co. Sen kom Linda och Alle och festen va igång. Emma och jag delade på en Bag-in-Box men ingen av oss blev så speciellt berusade. Haha, vilken syn när H kom bärandes på en uppblåst soffa :)
Många bra band och underbara vänner gjorde dagen helt fantastisk.














Lekland och häckklippare!

¨Mmm, vaknade av detta underbara ljud av ngn som klipper häcken nere på gården, 07.30! På allvar???
Somnade 04 så jag hade ju fått hela 3,5 skönhetstimmar. Idag ska jag på Lekland i Halmstad med Fisen och J J J. Undra vem som leker mest :S
Igår va jag ute och körde runder i ett par timmar. Körde bl a ner till Landöns hamn. Gick ner och satte mig på stenarna och bara njöt av utsikten och vågorna som sakta rullade in mot stenarna. Det va en underbar kväll att sitta där. Världens finaste regnbåge täckte himlen med... Funderade på att simma bort där den slutade för att se vad skatten bestod va. Antar att det e den största skatten i livet man finner där... LYCKAN!
Brukar ju göra sådana utflykter då och då. Oftast när det e mycket i huvudet som behöver sorteras. Det e mycket som snurrar där nu...:(
Sen blev det en sväng på stan med Världens Bästa Martin. Älgkebab och lotter! Fick iallafall 2 nallar som vi valde att göra till 1, hihi. Tog en kaffe/latte med på Fenix, Love spelade där. Riktigt mysigt. Älskar dessa ljusa sköna sommarkvällar. Tänkte som vanligt inte på att jag inte kan dricka kaffe/te på kvällen för sen e jag sååå PIGG! Men 04 va sista gången jag kollade klockan, så efter det somnade jag. Hade ett gäng grannar som satt på balkongen och va ganska högljuda från 03 och frammåt. Men det e bara kul att det e lite rörelse här. Ser ju knappt ngt folk annars.

Nä, nu e det duschen som gäller. Resesällskapet kommer om 1 timme.

Vacker utsikt



Dagens lyckligaste:
Utsikten


Dagarna!

Ja, nu va det igång. Tycker väl det hela e sådär. Känns som man e för gammal eller för normal för detta jippo. Va iallafall uppe en sväng i fredags med Tjärnvall & Co och satt på Stora Torg. Frida spelade först och sen va det Smens Baglomma (eller hur det nu stavas). Va väl trevligt att umgås med vänner men annars tycker jag det va ganska kaotiskt.
Igår va jag och MArtin först i Yngsjö och slappade lite i varsin solstol. Han har med semester nu, men han e inte så bra på det! Far och flänger som vanligt... Sen körde vi till Huaröd och hälsade på resten av familjen Tjärnvall. Elliot badade för fullt i sin lilla pool. Ja, just det, jag badade oxå igår. Fast i havet, det va riktigt skönt. Första doppet för i år.
I går kväll va vi på handelsbaren och käkade och drack lite. Jag åt deras hamburgare, den va helt ok. Sen åkte vi in till stan och besökte Valvet, Stora Torg, Lilla Torg och Söder Torg. Fick t o m en alldeles egen runga i karusellen ;) Tack Martin, det gjorde du bra.
Idag står allt det tråkiga på schemat, som diska + städa + tvätta. :(  Men vädret e ju kasst, så vad ska man annrs hitta på en söndag. Men det känns inte som söndag idag. Man blir lätt lite vilse på dagarna när man har semester.
Har ju haft min första vecka nu och den har ju gått i 190. Har farit och flängt runder. Varit i Malmö 2ggr har jag med hunnit med. Tur att bensinen e såå billig! :)
I morgon ska jag klippa mig och min efterlängtade säng kommer nog. Men det e ju som sagt inte fullt så kul att klippa sig nu när man har håret på utväxt. Sen blir det en tur ut till farmor, ska köra och handla med henne. En ensam, söt liten tant. Kan inte fatta hur man kan bo så som hon gör. I ett litet hus på landet, ingen tv eller radio. E i sin trädgård och rensar ogräs hela dagarna och sen cyklar hon till kyrkogården och sköter om de gravarna som ingen annan bryr sig om.
Nä nu kallar plikten i form av disk!



Dagens lyckligaste:
Farmors lycka när jag ringde

RSS 2.0