Rastat Karlsson...

mmm, det har jag gjort idag.

Jobbade hela helgen :(, men det va väl det bästa jag kunde göra när det ekade i plånboken. Efter jobbet i söndags va jag och Emma och tittade på en lgh. Vet fan inte hur jag ska göra? Jag har ju bara denna till 31/7 och sen e det gatan som gäller... Den jag kollade på e ledig från den 1/5 men då blir det dubbelhyror och vem fan har råd med det? Ja ja, det löser väl sig...
Efter det drajvade vi till Linda och traggade skit. Jag fick va lite social med Minna när de andra diskuterade barnförbjudna ämnen, hihi.

I dag har jag varit ledig och kunde ju självklart inte sova längre än till 07.00 *suck* Diskade och körde sen till Emma för att äta frukost. Sen bar det av till Bockeboda med Bobby och Bobby. *Flås, flås*
Började på min lovade städning hos Tjärnvall idag och HERREGUD!!! Det kommer ta en vecka minst att få ordning på det stället, men han blir förhoppningsvis glad :) och det e det viktigaste.

Nu ska jag lägge ner huvudet en stund i soffan och zappa.

Dagens lyckligaste:
tanken på att göra ngn annan glad

The Muppetshow

Igår hade jag energi till 1000. Storstädade och diskade efter jobbet... Mmm, va gott det luktar här nu.
Sen kom min Emma och jag bjöd på korvstoganoff med ris. Tack farmor för korven! :) Calle kom uppom en sväng för att lämna Martins nyckel, jag ska städa till hans lgh nu när han e och åker tuk tuk.
Hmmm, lilla Emma!
Sen tog vi bilen ut till Nasse där det va rökning på schemat!
Stackare som jobbade på Statoil igår, fick springa röven av sig!!

Idag fick jag asa mig upp trots att man va ledig. Lovade ju att köra liillebror till Vä idag kl.09 *suck*. Hemma igen och en bulle rikare i magen åkte jag med Fes till Bockeboda med Tilla. Traskade den röda slingan och traggade som vanligt om allt och alla... Klankade t o m ner på den stackars hästen som hade för litet huvud till sin kropp. :)
Men det va riktigt skönt i naturen idag.
Nu har jag precis duschat och ska snart fika med Henke.

Dagens lyckligaste:
mental coaching

Festa? PÅ EN TISDAG....

I måndags skulle ajg jobbat till 17, men jag kompade lite och gick redan 14 för att umgås med Emma och Bobby. Vi körde till Yngsjö till hundbadet, där Bobby fick leka av sig ordentligt. Det va så härligt väder!
Sen skulle vi va sakletare och saken att finna va min farmor... Hon har tagit över gammelfarmors hus i Östra Ljungby. Men jag har inte varit där sen jag va barn så det va på vinst och förlust vi begav oss ut på vägarna. Men mitt minne va bättre än jag trodde och vi fann huset/rucklet nästan medetsamma.
Lilla, ensamma farmor blev så glad att få besök. Fick en falukorv som tack!!!!! Haha :)
Sen väntade Emmas långkok på oss hemma på spisen. Mmm, det va mumsigt.

Igår va det arbetande dag som följdes av lite tv och dator. Bestämde med Dijana att jag skulle komma upp där på en kopp te efter hennes träning. Men så ringde Marre-Mus och tyckte vi skulle hänga på upp till HoB och dricka lite... Och vem tackar nej till alkohol ;) Så jag och Dijana hojjade upp dit och drack ngn drink och cider. Herregud, vilka bröder!!! Idag åker Martin till Thailand i 15 dagar, jag VILL med!! :( Tuk tuk...

Ska hjälpa Martin få ordning på sina kläder när han e iväg

E glad att en viss person är tillbaka!!

Dagens lyckligaste:
Bröderna Tjärnvall

Sunday bloody sunday

Oj va tiden den går...

I går va det lördag och jag kände att man kan bara inte sitta hemma en dag som denna, med blå himmel och sol. Slog min käre vän Martin en signal och vi beslutade att bege oss ut på en utflykt! Men först skulle jag hjälpa honom att leta rätt på sitt körkort.Han e i lite behov av det nu eftersom han ska åka till Thailand på onsdag och han har inget giltigt pass och måste därför identifiera sig för att få ett nytt pass... Men detta e min Martin i ett nötskal! Vi fann inget körkort :( Men det löser sig ändå, för en familjemedlem kunde identifiera honom.
Vi stannade till på Axelssons och inhandlade bröd, prickigkorv och mjölk. Ska det va utflykt så ska det va riktig utflykt! hem och bredde mackor och ringde The Gayguys. Vispade ihop varm choklad och sen bar det av till Haväng. Gud va fint det va där. Vi hade det så mysigt med varm choklad och mackor. Det va väldigt rofyllt att sitta och lyssna på vågorna som slog. Synd bara att detta ledde till en förfrusen bakdel...*brrr*
Sen va vi på sightseeing i varenda liten by runt omkring. Slutstationen med kaffe va hos lisa i Huaröd, där det blev en hel del skitsnack.
image5image6
Väl hemma, duschad och vidgjord satt jag bara och väntade på att Martin skulle vakna och säga att vi skulle festa. Vilket han gjorde vid 20 tiden. Först lite vin hos Marre och sen 2 drinkar på Bar-B-Ko. En liten snabbis hos Elin och sen vidare till Grand. Har aldrig varit på Grand så tidigt innan och det va verkligen öde... Lite mer att dricka men ingen vidare berusning. Men jäklar vad vi dansade, Riverdance släng er i väggen!
Hade följe med Marre hem och sällskap av halvråa skruvar med veg. sås. Men det gick ner.
Väl hemma med värkande fötter han jag knappt lägga huvudet på kudden förrän ZZZZZzzzzz.
Inget vidare uppvaknande i morse *grrr*
Man gör inte så Arildsson! Blir bara så ledsen på dig...
Sen sov jag en sväng till.
Emma kom vid 18 tiden och sen körde vi en runda till Statoil i Åhus. Vidare till Linda där vi fikade och tjabbade. Hade lite koll på tiden och när hon va 22.30 på Lindas klocka i köket tänkte jag att nu e det nog dax att dra sig hemåt. Nu va det bara så att Lindas klocka gick en timme sakta, så klockan va ju 23.30, oops.

Nu sitter jag här och det drar i ögonen. Ska krypa ner under täcket strax...

Dagens lyckligaste:
Detta va ingen lycklig dag, men jag skrattade

Swimming with the fiskar!

Har varit på badhuset med Annika och hennes lilla Ida idag... Det va sååå kul att bada tyckte Ida!

Igår va det Alla Hjärtans Dag :(
Jag som annars älskar den dagen kände mig bara sååååå ensammast i världen. Det bara kom över mig när jag satt här hemma, så tårarna rann... Saknar uppskattning, närhet och kärlek :( Det har ju tagit ett tag att vänja  sig vid att vara själv igen, men det har börjat kännas ganska OK mellan varven. Men jag har ju oxå världens bästa kompisar!! Puss på er! <3
Känner inte ngn panik över att träffa ngn, men det hade ändå varit mysigt att få känna sig omtyckt! Har ju ingen att dela allt med när man kommer hem från jobbet, eller om det hänt ngt särskilt. Jo, så ska jag väl inte säga. Jag har ju vänner som jag pratar med alltid om allt. Men det e ju ändå annorlunda att ha ngn speciell... Men men, han kommer väl.
I denna misär i går ringde jag Martin som oxå satt hemma och passade då på att sticka bort där en sväng. Vek ihop en näckros av en röd servett så att iallafall HAN fick en ros på Alla Hjärtans Dag. Nej, jag e inte bitter... ;)hihi

Usch, vet att jag måste ta tag i ett diskberg nu och sen ringa min Emma. Hon e inte bra, har fått influensan! Stackare!!!

Vill, vill, vill gå ut i morgon!!!!!!

Dagens lyckligaste:
Tindrande ögon och häligt barnskratt

Tuesday all day!

Japp, det e det idag...

I lördags va det fest på Mässen. Skulle infinna oss redan 15.00 för att ha lite möte och städning. Sen va det vinprovning. Hmm, jag som inte e så väldigt förtjust i vitt vin va ju tvungen att svälja ner 3 olika sorter... Det gick, men det va inte mycket mer än så. Sen va det middag från Arteleristen, hjortstek *mums*.
En hel del dricka slank ner, men berusningen va inte så farlig. Hade ju tvingat min älskling Emma att gå ut denna kväll eftersom det bara e äldre på Mässen. Jag ville ju inte gå ut själv! :( Så i mitt alkoholiserade sinne, gjorde jag vad jag då tyckte va en smart grej och skulle ta en genväg via innergården på Mässen. Det visade sig att porten ut till gatan va låst och jag hade så klart ingen nyckel. Tänkte, att då får jag väl åka upp med hissen igen och gå ut det vanliga hållet. MEN, nu råkar det vara så att hissen måste öppnas med nyckel efter ett visst klockslag, som tydligen hade passerat. Så där stod jag så grannt. Började banka på Arteleristens fönster, utan resultat.
Ringde min Emma som självklart inte hörde ett piss vad jag sa... Fick skicka ett sms att hon skulle gå till Boombar och be dem öppna till innergården. Fick till svar:
"Men jag måste hjälpa dig, men hur?" hahaha
Ut kom jag efter en stund, Emma sprang så fort hennes ben kunde bära henne för att rädda mig.
Väl inne på Grand va det PARTY! Träffade Bali och han va brun som en pepparkaka! Orättvist :(
Muppe va med där, men han hade fått lite mycket innanför västen...hihi
image3
Söndagen va INGEN höjdare alls! Hade världens skallebank och frammåt 14 tiden mådde jag riktigt illa med...*urk* Fick lägga mig på golvet vid fönstret för att kunna leva... Emma kom för att rasta mig en sväng vid 19 tiden. Och jag som skulle varit på kalas kl.14 hos lillebror...:( Fy, vilken dålig syster jag e!

Igår va det arbete efter att ha försovit mig en sväng :s Sen tyckte Emma att jag skulle med ut i stallet. Precis som om hon inte fick nog av "hästar" i lördags natt...hahaha. Sen va det kaffe/te hos Mia. Inom Venedig och fick med mig en gyrosrulle som jag tryckte i mig utan problem framför Cityakuten.

Just nu sitter jag på jobbet och samordnar lite...
Snart e det Alla Hjärtans Dag :( och jag som tycker så mycket om den dagen egentligen *suck*

IKEA

mmm, dit körde jag och Emma idag!!

Igår va det kort arbetsdag, vilket följdes av en sväng på soffan och sen lite städning. Sen va det besök hos min Bias :) Hade med mig en Costello Special till honom och en Tom Kah Gai till mig, mums. 
Sov såååå gott inatt, minns inte när jag gjorde det senast. 
Imorse städade jag, tycker om att göra andra glada! Hoppas jag lyckades...

Drajvade med Emma till ABK för att välja kakel och matta till hennes badrum som renoveras. Sen va det en snabbvisit på Hemmet där vi fick inköpslista och pengar. Träffade kisen mä... Väl på IKEA la vi halva tiden på att syna tallrikar. Både jag och Emma e fattiga :( så det fick lite fattigmansvarianten idag. Mitt gick på hela 74:- och Emma slog på stort och spenderade hela 175:-
Tryckte in en korv i aphuvudet och sen bar det av till K-town igen. En snabbis inom Maxi för att köpa puder, eftersom mitt "råkade" krackelera i helgen. Men efter att ha 6 olika puder i ansiktet kom vi fram till att vi skulle köra in till H&M eftersom det va mycket billigare där...
Puder och puff inhandlat, Emma avsläppt och framme hos pappa begav vi oss till Kimpos för att äta middag. Pappa bjöd eftersom det e Simons födelsedag på söndag, 18 år!!!
Blev apmätt!
Körde ut till Kheira med hennes tallrikar, men på vägen dit fick jag sån magknip *auch*
Hem i 200 blås för att slänga mig och täcket på soffan *ZZZzzz* 
Min Emma e på Dejt i kväll, hoppas bara hon gör som jag sa nu...
Nu lägger jag halva mitt fokus på datorskärmen och andra halvan på Lets dance. Inte världens bästa program...
Men 21.30 kommer däremot ett RIKTIGT bra program HJÄLP!

Dagens lyckligaste:
Uppvaknandet i morse *smack* 

I´m head over heals...

Tja, var börjar man...
Va hos frissan på lördagen och blev riktigt mörk igen... Sen körde jag ut till Jenny och hälsade på henne och barnen. Vi kockade ihop en tonfisksallad*mums*. Sen körde jag hem och fixade till mig så gott det gick...

Min Emma kom och vi vandrade bort till Tjärnvall där vi mötte upp med Anders, Dijana, Johan, Malin och Jenny, Tog ett par glas vin och sen bar det av till Vilan och Jimmys lgh. Där befanns sig Calle, Jimmys syster och hennes man. Riktigt trevlig fest va det! Förrutom det faktum att Diana blev lite överförfriskad...*suck*

Sen bar det av till Grand med Jenny som guide...hihi.

Har inget större minne av varken denna resa eller besöket på Grand... Träffade min Mupp och vi traskade hem tidigt, lika bra det.


Söndagen innefattade en hemsk huvudvärk och aningen ågren... Vi hade tydligen blivit fotograferade av Jimmys svåger när vi "posade" och försökte gå ner i brygga och en massa skit. Man gör så mycket dumt...
Förutom det va söndagen mycket mysig, min gos! :)

Igår jobbade jag kväll och bestämde mig för att gå till jobbet. Så det va bara att fixa till Mp3-spelaren och på med walkingskorna. Men det va riktigt skönt, förutom skoskaven :(
Min Emma va på dejt igår och det hade gått bra... Bara hon inte e så hajjalös denna gången.

Nej, nu e jag lite hungrig... Får väl göra ngt åt det!
Puss

Dagen lyckligaste:
All bra musik i min Mp3


Pissväder

e vad det e idag. :( Önskar jag vore ngn annanstans just nu. Typ i Thailand eller Bali...*suck*


Hmm, i onsdags fick jag "drajva" till Nova Lund och byta mina stövlar och sen tillbacka i 190 för att jobba. Hittade ett JÄTTE fint halsband på TopShop, men jag tyckte det va lite dyrt,,,ah, vill ha! Annars blev det bara byte av stövlar, en ring och ett armband. Ja, just det... Ett par skor med...;)

Igår färgade jag svintot på Emz...Hmm, det blev lite rödare än jag trott *oops*. Sen va vi och solade och jag valde ju klart kortare soltid än Emma. Blev lite röd i ansiktet men det va ingen fara...
Kom hem och märkte att det förbaskade vädret sett till att sno mina tv.kanaler...grrr. Zapp, zapp och lite zapp till! Men oavsett hur mycket man zappar så kommer det inte ett intressantare program på de tråkiga kanalerna.
Sen fick jag besök av min Muppe! Me like...

Idag va det kort arbetsdag och sen skjutsande av lillebror hit och dit. I kväll e det säsongspremiär av Hjälp!, den e såååå bra den serien. Emma kommer hitspringandes efter hon slutar sitt jobb så ska vi se det tillsammans.
Jaha, då va det februari och vi ska lämna in ansökan om SOMMARSEMESTERN nästa vecka, helt sjukt!

I morgon blir det fest för hela slanten! Vet inte riktigt platsen för den än, men det kommer...

Dagens lyckligaste:

Tanken på någon...;)


RSS 2.0