Bokat och klart

Biljetter bokade till Anna Ternheim på lördag på The Tivoli. Tog menybiljett så man har sittplats hela kvällen och middag som ingår. Det va lax - och räkcoctail till förrätt och lammfilé till varmrätt. Blir säkert super. Tar en heldag i Helsingborg med shopping på Väla och Ikea. Längtar riktigt efter denna konserten. Så nu e humöret på topp!  Synd bara att vissa människor e så omogna och respektlösa. Men det e väl bara till att skita i dem.
Sitter på jobbet nu och har precis försökt boka av de biljetter jag bokade först som va utan mat. Skumt att man inte kan göra det på Ticnets hemsida :S. Tråkigt tråkigt att snön nästan helt har lämnat oss :( Jag som skulle ut och göra snögubbe i gårkväll, kom ut och det REGNADE! Blev film istället.

Nä, nu e det dags att återgå.

Kommentarer
Postat av: Rachel

oj vad du med har spejsat till det... vårdesignat bloggen lite? med klarblå sommarhimmel :P hoppas allt är väl med dig... kramen från rivieran

2009-02-25 @ 02:09:47
URL: http://rachelehnevid.blogg.se/
Postat av: Linda

Jasså, vilka e omogna o respektlösa kan det vara de jag tror det e. Inget att lägga någon större vikt vid. De e bara patetiska människor som inte har någon liv. Synd om dem! Hahaha! Tror de e avundsjuka för att du faktiskt har det jävligt bra!! Du har underbara M o alla dina vänner. Du klarar dig fint utan de personerna. Låt de läsa din blogg o avundas ditt liv!

ME LOVE YOU

2009-02-25 @ 15:11:39
URL: http://annorlinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0