Hitt som bara den...

Det kan man säga om temperaturen i min lägenhet... Fattar inte hur man har tänkt när detta byggdes?

Som vanligt har veckan bjudit på jobb + servering i fredags. Va ute en sväng i torsdags oxå, på Banken. De va mycket trevligt.
Igår va det stranden som gällde på dagen, tillsammans med Dijana. Fast det tog ett tag att ta sig dit eftersom jag tvunget skulle ha tag i en ny solkräm trots att jag har 4 st. Men men... Väl där va det skönt, fast Dijana tyckte det va kallt! Hihi...
Tog en runda inom Maxi där vi hadlade lite ost och kex till kvällen. sen va det bara hem och duscha som gällde. Helt sjukt att man hinner fan bara stiga utanför duschen sen e man lika svett igen. Men nu börjar den gyllene tonen framträda i allafall. Dijana kom hit och vi började dricka lite. Sen traskade vi bort till Roger & Co. Fan va härliga människor. Det e så skönt att umgås med dem. Vi tog en taxi vid 00.30 bort till T-Baren. Väl inne va det drink och dans på schemat. Va faktiskt kul ute. Satt och pratade på terrasen och helt plötsligt tittade man upp och konstaterade att det va tänt och folktomt i lokalen. Hehe, då va det bara att dra sig hemåt. Men först va det inom kebaben som gällde. Träffade H med...shit! Va väl hemma och i säng kl 04.30. Ja, det va en riktigt ball dag sammanfattningsvis!



Dagens lyckligaste:
Ett leende...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0